Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 грудня 2022, 15:50
1597
0

Чорноморець – Кривбас. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Остання гра перед відпусткою

| Оновлено 02 грудня 2022, 15:50
1597
0
Чорноморець – Кривбас. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В п'ятницю, 2 грудня, відбудеться матч 7 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть одеський «Чорноморець» та криворізький «Кривбас». Гра пройде в Одесі на полі стадіону «Чорноморець», початок - о 13:00.

Гра мала відбутися ще 14 жовтня, але через масові обстріли росією території України була перенесена на пізніший термін. Що цікаво, тренери команд - Вернидуб і Григорчук - встигли по ходу одного сезону потренувати по черзі один і той же клуб - солігорський «Шахтар» в Білорусі - і привести його до чемпіонства.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Чорноморець»

Не стомимось повторюватися, що Роман Григорчук перед початком війни зібрав собі одну команду, а потім був змушений виступати в УПЛ зовсім іншою. Результат був закономірний - постійні програші та підвал турнірної таблиці. Лихоманити одеситів перестало в останніх турах. Склад награвся, з'явився фарт, якого так не вистачало в попередніх матчах.

Остання поразка датована ще 6 листопада - тоді «моряки» без шансів поступилися «Динамо». А от після того почалася безпрограшна серія, яка триває і досі. Були здолані «Минай» та «Львів», а з «Металістом» в попередньому турі поділили очки.

Зараз одесити перебувають на передостанньому місці турнірної таблиці, але сумувати передчасно. Є команди, які по грі виглядають набагато гірше, тому кілька перемог - і зона вильту буде покинута. Щоправда, щоб перемог було кілька, треба буде чекати весни. Цієї осені можлива ще тільки одна, в матчі з «Кривбасом».

Варто відзначити, що «Чорноморець» має найгіршу атаку в чемпіонаті - всього лише вісім забитих м'ячів. Ветеран Гладкий не вражає, а замінити, по суті, нема ким. Лишається надія на зимову перерву та трансферну кампанію.

«Кривбас»

Схожий турнірний хід, як і в «Чорноморця», мав і «Кривбас». Він теж довго не міг не те що виграти, а й набрати очки. Юрій Вернидуб все частіше починав згадувати про відставку.

Але керівництво команди вірило в тренера і, схоже, мало рацію. Гра команди починала набувати типових для Вернидуба бойових обрисів, а потім підтягнулися і перемоги. На даний момент в останніх чотирьох матчах криворіжці здобули три перемоги, поступившись лише раз - «Металісту 1925».

Звісно, окремо стоїть перемога минулого туру над «Дніпром-1». Попередника «спортклубівців» - «Дніпро» - пов'язували з «Кривбасом» тісні стосунки, команди мали цікаву назву «однокласники». Проте жодних сантиментів до теперішньої дніпровської команди, яка є головним претендентом на чемпіонство, у «Кривбаса» не виникло - перемога 2:1 і перша поразка лідера.

В тій грі отримав четверту жовту основний опорник Банада. Юрій Вернидуб ламатиме голову, ким його замінити, але, мабуть, звернеться до послуг універсала Хомченовського. Також в центрі захисту очікуватиметься вихід сина головного тренера, який в ряді останніх матчів присів на лаву запасних, але в цьому, очевидно, складе дует з Стецьковим.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли 34 матчі: +14=9-11, різниця м’ячів 47-35 на користь «Чорноморця».

Орієнтовні склади

«Чорноморець»: Непогодов – Путря, Джеймс, Войтіховський, Єрмаков – Кравченко, Плакса, Політило – Бадібанга, Гладкий, Брагару.

«Кривбас»: Сарнавський – Якімець, Вернидуб, Стецьков, Дібанго – Капіч, Хомченовський – Волошин, Татарков, Микитишин – Дебелко.

Прогноз на протистояння

Очікуватимемо традиційно бойову гру від команди Юрія Вернидуба та тактичні нюанси від Романа Григорчука. Незважаючи на те, що команди можуть зіграти від оборони, віримо, що вони не будуть закриватися і подарують нам яскравий матч з бойовою нічиєю.

2 грудня, п'ятниця

«Чорноморець» – «Кривбас»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports+
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).
ЧОРНОМОРЕЦЬ - КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:2
Parimatch
  • 2.70
  • 3.10
  • 2.80
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.70
  • 3.10
  • 2.80
Зробити ставку Зробити ставку
FanSport
  • 2.70
  • 3.10
  • 2.80
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

КЛОПП: Нам потрібно, щоб МанСіті програвав. Арсенал виглядав не дуже слабко
Футбол | 25 квітня 2024, 01:55 2
КЛОПП: Нам потрібно, щоб МанСіті програвав. Арсенал виглядав не дуже слабко

Головний тренер «Ліверпуля» прокоментував поразку від «Евертона» (0:2)

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.