Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 грудня 2022, 04:54
2694
6

Динамо – Металіст. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

У разі перемоги кияни ще наблизяться до лідерів

| Оновлено 02 грудня 2022, 04:54
2694
6
Динамо – Металіст. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо

У середу, 30 листопада, відбудеться перенесений поєдинок 8-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому київське «Динамо» зустрінеться з харківським «Металістом».

Динамо

Після поразки від «Шахтаря» кияни видали восьмиматчеву безпрограшну серію, але вони продовжують демонструвати нестабільну гру. Адже домашні нічиї в матчах проти «Колоса» та «Металіста 1925» були, з одного боку, несподіваними, а з іншого, такі непереконливі результати «біло-синіх» цього сезону вже нікого не дивують. У поєдинку проти «Металіста 1925» не дав підопічним Мірчі Луческу здобути перемогу голкіпер харківської команди Олег Мозіль, який провів блискучу гру та став найкращим гравцем 15 туру.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Зустріч із харків'янами стала ювілейною в УПЛ, 350-й, для півзахисника Дениса Гармаша, а протистояння з іншою харківською командою може стати 100-м поєдинком для захисника Олександра Тимчика. Кадрова ситуація у «Динамо» дозволяє тренерському штабу використовувати ротацію, особливо на флангах, де можуть зіграти ті ж Тимчик, Дубінчак, Кендзера, Караваєв, Вівчаренко.

Металіст

Харківська команда після впевненого старту сезону переживає низку невдач, яка матеріалізувалась у семиматчеву безвиграшну серію. При цьому лише в одній із цих зустрічей харків'яни пропустили понад один гол. Можливо, команді не вистачає кадрового потенціалу і футболісти «Металіста» діють на тлі втоми. У цьому контексті зимова пауза стане доречною для команди Олега Ратія. До речі, минулого туру у складі харків'ян дебютував 16-річний Данило Кайдалов. А сама зустріч у Одесі завершилася без голів.

Головною кадровою втратою «Металіста» є травма бомбардира команди Максима Прядуна, який не зміг дограти матч проти «Чорноморця». Скоріш за все, у протистоянні з «Динамо» місце центрфорварда займе Єгор Демченко. Номінальний півзахисник має досвід гри на вістря. У лазареті харків'ян також перебувають досвідчені Олександр Рибка, Віталій Федорів, Ігор Чайковський, Дмитро Коркішко. Втім, можливо, хтось із них зможе відновитися безпосередньо до матчу.

Статистика матчів

За всю історію протистояння київської та харківської команд в елітному дивізіоні чемпіонату України вони зіграли 40 матчів. 29 перемог у «Динамо», 6 у «Металіста» та ще 5 ігор завершилися внічию. Різниця м'ячів 85–34. Востаннє суперники грали у Києві у сезоні 2015-2016 років. Тоді перемогло «Динамо» з рахунком 2:0. Один із голів забив Сергій Сидорчук, який і нині перебуває у складі киян.

«Динамо»: Бущан, Вівчаренко, Попов, Забарний, Караваєв, Сидорчук, Гармаш, Лонвейк, Буяльський, Циганков, Ванат

«Металіст»: Костик, Каплієнко, Клименчук, Мізюк, Шопін, Панасенко, Танковський, Багачанський, Демченко, Картушов, Підлепенець.

Прогноз на протистояння:

«Динамо» у попередньому турі не зуміло обіграти інший «Металіст», але з приставкою «1925». Тому підопічні Мірчі Луческу намагатимуться реабілітуватися у майбутній грі. Вони, швидше за все, виграють із мінімальним рахунком 1:0.

30 листопада, середа

«Динамо» – «Металіст»
Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.Лобановського. Початок о 14.00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО - МЕТАЛІСТ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Олександр Шандор (Львів)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Parimatch
  • 1.36
  • 5.10
  • 9.00
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.36
  • 5.10
  • 9.00
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1.36
  • 5.10
  • 9.00
Сделать ставку Зробити ставку
Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Никто не знает Шопин это сын Игоря Шопина?
Remark
1Х+ТМ2.5 в матче. 
Надеюсь ДК покажет яркую игру!
CheMP
Металл,вперёд! Сегодня с тобой вся страна! 
Фанькин кот
Только Металлист! Только победа!Вперёд, наш Металл любимый! Рви дынаму позорную кипрскую оффшорную!!!!