Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 30 листопада 2022, 10:52
2031
0

Еквадор – Сенегал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Боротьба за плей-оф без найкращого та єдиного бомбардира збірної на турнірі

| Оновлено 30 листопада 2022, 10:52
2031
0
Еквадор – Сенегал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 29 листопада, у Досі на стадіоні «Міжнародний стадіон Халіфа» відбудеться матч третього туру чемпіонату світу-2022 у рамках групи A, у якому зіграють Еквадор та Сенегал. Стартовий свисток французького рефері Клемана Тюрпена з Уллена прозвучить о 17:00 за київським часом.

Еквадор


Украй напруженою залишається ситуація в квартеті A перед стартом завершального туру групового етапу. Відразу три збірні претендують на вихід до наступного раунду, тоді як господарі турніру, катарці, прогнозовано відвалилися вже після завершення матчів другого ігрового дня. Футболісти Альваро Густаво перед початком турніру провели досить непогану серію контрольних поєдинків, які продовжували їхню впевнену ходу в кваліфікаційному раунді. І якби не історія з потенційною дискваліфікацією через порушення правил натуралізації, Еквадор заходив би на турнір з непоганими перспективами, навіть в умовах відсутності широкого представництва топ-клубів Європи хоча б у своєму стартовому складі.

Проте вже під час мундіалю в Катарі виявилося, що «Ла Три» цілком здатні перенести локальний досвід на глобальний масштаб. Стартова перемога над Катаром була очікуваною через відверту слабкість суперника (2:0), а ось результат наступного матчу проти Нідерландів (1:1) – ні. «Ораньє» тоді зуміли забити швидкий гол, після якого, як здавалося, американська збірна розсипалася. Проте не так швидко – топ-форвард колективу Густаво Еннер Валенсія знову вразив чужі ворота на поточному турнірі, що принесло його команді четвертий здобутий бал.

І наскільки ж досвідченого 33-річного виконавця не вистачатиме його партнерам по збірній, якщо лікарі таки не зможуть поставити його на ноги після травми коліна. Очевидно, що гра буде насиченою, а час перебування на полі гравця з пошкодженням, хай і на тоні знеболюючого – обмеженим. І що тоді робити команді, у якої за ходом турніру відзначався лише один футболіст?

Сенегал


У представників Африки з підбором виконавців справи, м'яко кажучи, більш круті, аніж у майбутнього суперника. Перемогу над Катаром кількома днями раніше (3:1), наприклад, збірна Сенегалу здобувала у присутності 11 представників провідних європейських чемпіонатів у стартовому складі. При тому, що і на лаві запасні Аліу Сіссе має достатній потенціал для посилення. На цьому тлі цілком доречно поставити лише одне питання – а як взагалі в такому разі «леви Теранги» опинилися у невизначеній ситуації перед останнім туром? З'ясовується, що одного лишень набору якісних футболістів недостатньо для того, щоб на міжнародному форумі перекривати певні недоліки. Еге ж, збірна Уругваю?

Стартовий матч Сенегалу на турнірі, поразка від Нідерландів (0:2), показав, що недостатньо просто мати гучні прізвища в атаці для того, щоб забивати голи. І при цьому цілком достатньо кількох помилок від, здавалося б, досвідчених гравців в обороні під кінець матчу для того, щоб програти відповідальну зустріч. Проти Катару згодом представники Африки просто відводили душу (3:1), проте результати матчів проти головного аутсайдера завжди можна ділити на два для явних фаворитів. Сенегал і в тій грі міг догратись до втрати очок, проте вчасно забив третій гол під лавиною атак суперників. Напевно, пощастило команді Сіссе, що груповий етап вона завершуватиме матчем проти рівного за силою опонента.

Орієнтовні склади


Еквадор: Галіндес – Інкап'є, Торрес, Поросо – Еступіньян, Кайседо, Мендес, Анхело Пресіадо – Плата, Сармієнто – Естрада.

Сенегал: Е. Менді – Якобс, Діалло, Кулібалі, Сабалі – Діатта, І. Гує, Н. Менді, І. Сарр – Дьєду, Діа.

Не зіграють: Мендес – Балло Туре.

Під питанням: Валенсія – Куяте.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку емоції втіляться у забиті м'ячі. Нашою ставкою буде позиція – Сенегал не програє та ТБ 2.5 з коефіцієнтом 4.80 за лінією Parimatch.

29 листопада, вівторок

Еквадор – Сенегал
Доха. «Міжнародний стадіон Халіфа». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO та Суспільне Спорт
Арбітр: Клеман Тюрпен (Уллен, Франція)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 2.44
  • 3.25
  • 3.24
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Стало відомо, що сказав Тухель президенту Реала після матчу Ліги чемпіонів
Футбол | 09 травня 2024, 12:13 0
Стало відомо, що сказав Тухель президенту Реала після матчу Ліги чемпіонів

Мадридці обіграли мюнхенців і вийшли у фінал головного єврокубка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.