Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 грудня 2022, 01:16
2947
1

Втратили перемогу. Шедевр Мірошніченка не допоміг Олександрії обіграти Рух

Гра завершилася з рахунком 1:1

| Оновлено 07 грудня 2022, 01:16
2947
1
Втратили перемогу. Шедевр Мірошніченка не допоміг Олександрії обіграти Рух

Головний тренер «Олександрії» Юрій Гура порівняно з минулим туром зробив суттєві зміни у стартовому складі своїх підопічних. Замість Білика, Костишина, Дришлюка і Бондаренка на поле вийшли Горох, Шулянський, Ковалець і Дячук. У складі «Руху» Леонід Кучук теж вдався до ротацій. Замість дискваліфікованих Слюсара, Романа а також Ляха, Федорчука і Карабіна у гру вступили Кітела, Мисик, Альваренга, Притула і Довгий.

Обидві команди енергійно розпочали цей поєдинок і перший небезпечний момент виник біля воріт господарів, які до речі захищав вихованець львівського футболу Горох. Після пасу Таллеса на ударну позицію вийшов Климчук, який під гострим кутом пробивав у ближній кут, але воротар перевів м’яч на кутовий. Згодом Шулянський у боротьбі за м’яч з Кітелою отримав травму і відбулася вимушена заміна.

Авагімян активно увійшов у гру і мав хорошу нагоду відкрити рахунок. Артур після флангової передачі Мірошниченка у падінні пробив вище воріт. А згодом відбулися ще дві вимушені заміни: замість травмованого Притули в складі «Руху» дебютував в УПЛ 19-річний Підгурський, а капітана олександрійців Третьякова змінив Кобзар.

Обидві команди швидко переходили від оборони до атаки і небезпечні моменти продовжували виникати. Спочатку Горох знову парирував удар Климчука, а Соломон пробив вище воріт. Емоції на полі наростали і під кінець тайму арбітру Шурману довелося часто показувати жовті картки, в тому числі і представникам тренерських штабів.

На початку другого тайму рухівці знову мали нагоду змінити нулі на табло стадіону. Передачу з лівого краю Климчука до воротарського майданчика замикав Таллес, але Бабогло у підкаті ліквідував загрозу. Згодом прийшла черга арбітра і виймати червону картку. Климчук порушив правила проти Бабогла і після другої у матчі жовтої картки змушений був залишити поле. Для Климчука це вилучення стало першим в УПЛ – у 83-й грі.

Господарі поля могли швидко матеріалізувати чисельну більшість у гол, але Ковалець пробив у руки Гороху. Після чергового кутового «Олександрії» на дальній штанзі головою пробивав Бабогло, але м’яч пролетів над поперечиною воріт. Двічі вчасно зіграв на виходах Ледвій, випереджаючи Кобзара. І все ж господарі поля зуміли вийти вперед. Після розіграшу вільного удару Рибалка відкинув м’яч Мірошниченку і Денис потужним ударом пробив під поперечину.

Але гості, граючи у меншості, зуміли зрівняти рахунок. Демченко підштовхнув Карабіна у штрафному і Шурман призначив пенальті. Сам же потерпілий вперше в УПЛ пробивав з «позначки» і забив свій перший гол в елітному дивізіоні – у 14-й грі. Напруга на полі ще більше зросла і під кінець матчу арбітру знову довелося втихомирювати пристрасті з допомогою жовтих карток. В підсумку «Олександрія» і далі не може в УПЛ перемогти «Рух» (у 4-й грі). При цьому клубна рекордна гольова серія «Руху» в чемпіонаті збільшилася до семи ігор – 9 голів. Для рухівців ця бойова нічия стала 20-ю в УПЛ.

Українська Прем'єр-Ліга. 15-й тур.

«Олександрія» – «Рух» – 1:1

«Олександрія»: Горох – Бабогло, Третьяков (Кобзар, 41), Ковалець (Волошин, 84), Мірошніченко, Дячук, Кожушко (Скорко, 84), Шулянський (Авагімян, 15), Демченко, Цуріков, Рибалка.

«Рух»: Ледвій – Кітелла, Довгий, Мисик, Слюбик, Сапуга, Притула (Підгурський, 27) Таллес (Карабін, 74), Альваренга, Соломон (Руніч, 67), Климчук.

Мірошніченко, 79 – Карабін, 88 (пен.)

Дячук, 42, Ковалець, 45+1, Рибалка, 90+5 – Климчук, 12, 59 Альваренга, 45, Сапуга, 45+1, Кітелла, 48, Довгий, 90+1, Мисик, 90+5, Руніч, 90+5

Климчук, 59 (дві жовті)

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

88’
ГОЛ ! М'яч забив Ярослав Карабін (Рух Львів).
80’
ГОЛ ! М'яч забив Денис Мірошниченко (Олександрія).
58’
Юрій Климчук (Рух Львів) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Динамо не играет, так конкуренты просерают. Сами. Что Заря, что Александрия