Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 28 листопада 2022, 14:56
2000
0

Південна Корея – Гана. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Чи досягне успіху представник Африки цього разу?

| Оновлено 28 листопада 2022, 14:56
2000
0
Південна Корея – Гана. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 28 листопада, в Ер-Райяні на стадіоні «Едюкейшн Сіті» відбудеться матч другого туру чемпіонату світу-2022 у рамках групи H, у якому зіграють Південна Корея та Гана. Стартовий свисток англійського рефері Ентоні Тейлора з Вайсеншейва прозвучить о 15:00 за київським часом.

Південна Корея


Відразу п'ять футболістів з ім'ям Кім у лінії оборони, мабуть, є найсильнішою зброєю цього представника азіатського футболу на чемпіонаті світу. Якщо ж говорити більш серйозно, то португальський фахівець Паулу Бенту привіз із собою до Катару чергову добірку класних футболістів, які представляють клуби як із місцевої ліги, так і колективи провідних європейських країн. Звичайно, Південна Корея ще має наздогнати за рівнем популярності футбольні школи Японії, проте вже зараз легко проглядаються тенденції в цій країні. «Азіатські тигри» люблять фізично сильних та швидкісних виконавців, тому легко складуть конкуренцію африканським командам у цьому плані.

Що вже тут говорити, якщо навіть перші в історії чемпіони світу, збірна Уругваю, із її карколомним складом виконавців із найкращих клубів планети не змогла розпечатати ворота «воїнів Теджу» кількома днями раніше (0:0)? У групі, де є лише один яскраво виокремлений фаворит в особі Португалії, такий старт турніру для Кореї можна вважати досить перспективним, оскільки перемога в майбутньому матчі дозволить їй більше не звертати уваги хоча б на одного із суперників. У безгольовому матчі проти уругвайської національної команди обійшлося без травм, тож Бенту може розраховувати на аналогічний стартовий склад. Слабких ланок у поточній ротації корейців помічено не було, хоч й їхній матч також мали змогу побачити далеко не всі українські вболівальники.

Гана


У розпорядженні Отто Аддо, хоч і немає у стартовому складі п'ятьох гравців з однаковими іменами позаду, проте це не заважає збірній Гани демонструвати привабливий футбол у протистояннях проти суперників рівня збірної Португалії. «Чорні зірки» розпочали для себе чемпіонат світу з поразки від європейської збірної (2:3), наслідки якої, утім, можуть виявитися для представників Африки набагато більш перспективними, аніж здавалося б на перший погляд. По-перше, Південній Кореї та Уругваю ще доведеться зіграти проти головного фаворита в групі. По-друге, у заключному відрізку стартової гри ганці показали, що готові грати в футбол найвищого рівня.

За великим рахунком, три очки на балансі Португалії після зустрічі проти Гани цілком можна вважати не до кінця заслуженою здобиччю, хоча й нападник Іньякі Вільямс може звинувачувати винятково себе через відсутність голу на останніх секундах за підсумком помилки голкіпера суперників. Добірка виконавців стартового складу у «чорних зірок» справді топ-рівня, бо шалено талановитий Мохаммед Кудус чудово уживається з представниками АПЛ, Ла Ліги та Ліги 1. Окрім того, що рідкість для африканських команд, у Гани ще й на лаві запасних є де розгулятися, що додає їм умовних балів у перспективі цього турніру.

Орієнтовні склади


Південна Корея: Кім Сін Гю – Кім Мун Хван, Кім Мін Дже, Кім Ен Гвон, Кім Джін Су – Чун Ву Юн, Хван Ін Бом – Сон Хін Мін, На Сан Хо – Хван Й Джо.

Гана: Аті-Зігі – Баба, Джіку, Амарті, Лемпті – Партей, Самед – А. Аю, Кудус, Сулемана – Вільямс.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команди поділять очки. Нашою ставкою буде позиція – нічия з коефіцієнтом 3.15 за лінією Parimatch.

28 листопада, понеділок

Південна Корея – Гана
Ер-Райян. «Едюкейшн Сіті». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO та Суспільне
Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія).
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 2.65
  • 3.15
  • 3.05
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хавбек Ісландії назвав українського футболіста, який його найбільше вразив
Футбол | 27 березня 2024, 13:24 0
Хавбек Ісландії назвав українського футболіста, який його найбільше вразив

Йон Дагур Торстейнссон відзначив гру Андрія Луніна

Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України
Футбол | 28 березня 2024, 09:32 5
Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України

Журналіст Віктор Вацко згадав кейс з кар’єри захисника «Шахтаря»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.