Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 28 листопада 2022, 12:37
1717
0

Камерун – Сербія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Європейська збірна має шанс набрати коштовні бали

| Оновлено 28 листопада 2022, 12:37
1717
0
Камерун – Сербія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 28 листопада, в Ель Вакре на стадіоні «Ель-Джануб» відбудеться матч другого туру чемпіонату світу-2022 у рамках групи G, у якому зіграють Камерун та Сербія. Стартовий свисток еміратського рефері Мохаммеда Абдулла Хасана Мохамеда із Дубаї прозвучить о 12:00 за київським часом.

Камерун


Матч першого туру мундіалю в Катарі за участю збірної Камеруну проходив наступного дня після чергового масованого ракетного удару по Україні, тому далеко не всі вболівальники мали можливість спостерігати за тим, як представник африканського континенту програв Швейцарії (0:1). Із точки зору подальшої турнірної боротьби, будь-який невдалий результат матчів без участі Бразилії для претендентів на другу путівку в плей-оф від цього квартету є ледь не смертельним, і так сталося, що футболісти Рігоберта Сонга стали першими, хто це відчув на собі.

У майбутній грі «невгамовні леви» повинні брати три очки, якщо хочуть і надалі претендувати на вихід із групи. І якщо подивитись на їхній стартовий склад, то це завдання виглядає цілком реальним, але вкрай складним. За камерунців виступають представники провідних клубів Бундесліги, Серії A та Ліги 1, але вони є досить рідкісними екземплярами. Звісно, із лінією атаки у команди Сонга справи непогані, проте в обороні все набагато гірше, що було помітно ще в процесі підготовки команди до турніру. Тут варто зазначити, що Камерун не перемагає вже п'ять матчів поспіль, тому і настрій у роздягальні цієї збірної відповідний.

Сербія


Будь-яким чином підтримувати виступи сербської збірної на чемпіонаті світу-2022 у поточних політичних реаліях для українських уболівальників – моветон, проте ігнорувати сам факт участі цієї команди на світовій першості було б нерозумно. Тим паче, що колектив Драгана Стойковича все ще претендує на місце у плей-оф від свого квартету. Для «білих орлів» турнір розпочинався з поразки від Бразилії (0:2), що було досить прогнозованим результатом. Проте опір представники європейського субконтиненту чинили суперникам упродовж години ігрового часу, що дозволило їм набратися досвіду у протистоянні зі справді сильним суперником.

Сила африканських збірних завжди полягала у фізичних даних, але й у сербів із цими показниками все у повному порядку. Інша справа, що вони ліпше навчені в тактичному плані, і це вже виводить їх на вищий рівень за майбутніх суперників, які далекі від поняття балансу навіть у своєму стартовому складі. Стандарти та фізично сильні форварди – Камеруну в зручних для опонентів умовах просто нічого протиставити тій самій зв'язці Митрович – Влахович, яку проти бразильців довелося розірвати виключно для більш щільної побудови в обороні.

Орієнтовні склади


Камерун: Онана – Толо, Кастеллетто, Нкулу, Фай – Хонгла, Ондуа, Замбо-Ангісса – Токо-Екамбі, Шупо-Мотінг, Мбеумо.

Сербія: В. Мілінкович-Савич – Павлович, Велькович, Міленкович – Младенович, С. Мілінкович-Савич, Гудель, Живкович – Тадич – Влахович, Митрович.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку європейська збірна виявиться сильнішою. Нашою ставкою буде позиція – Сербія переможе і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 2.33 за лінією Parimatch.

28 листопада, понеділок

Камерун – Сербія
Ель Вакра. «Ель-Джануб». 12:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO та Суспільне
Арбітр: Мохаммед Абдулла Хасан Мохамед (Дубай, ОАЕ).
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 5.20
  • 3.65
  • 1.79
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ
Футбол | 29 березня 2024, 11:38 5
Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ

Контракт з італійцем закінчується і не буде продовжений

Від ракетного удару постраждало житло екстренера збірної України
Футбол | 29 березня 2024, 11:11 0
Від ракетного удару постраждало житло екстренера збірної України

Сам Семен Альтман, на щастя, не постраждав

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.