Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 27 листопада 2022, 13:58
193
0

Брешія – СПАЛ. Прогноз та анонс на матч

Матч Серії В

| Оновлено 27 листопада 2022, 13:58
193
0
Брешія – СПАЛ. Прогноз та анонс на матч
Getty Images/Global Images Ukraine

27 листопада на "Маріо Рігамонті" пройде матч 14-го туру Серії В Італії, в якому "Брешіа" зустрінеться зі "СПАЛ". Старт поєдинку запланований на 17:00 за київським часом.

«Брешіа»

Клуб у 2019-му році вигравав Серію В. Але повернення в італійську футбольну еліту вийшло коротким, лише на сезон. Здавалося, що вийде одразу ж повернутися до Кальчо. Але обидві свої попередні спроби «ластівки» завершували ідентично. Вони були недостатньо гарні, щоб зайняти місце у парі лідерів дивізіону, а потім програвали у стиках. При цьому оптимісти могли помітити якийсь прогрес: спочатку була 7-ма підсумкова позиція, минулої весни вже 5-та. У новому розіграші вдався найпотужніший старт, із 5-ма перемогами у 6 перших турах. Але все зламалося у жовтні, після паузи на матчі збірних. Спочатку були принизливі 2-6 із «Барі», потім смуга без перемог затяглася, з урахуванням вильоту з кубка, вже на 8 матчів. З яких 4 останні, щоправда, приносили нічиї. Пеп Клотет, який прийшов улітку, поки що зберігає тренерську посаду. Але Массімо Челліно зі своєю ексцентричністю може передумати буквально будь-якої миті.

«СПАЛ»

Команда 10 років тому була фактично перезапущена мало не з нуля. За пару сезонів вона досягла кількох посилень у класі, поки не вийшла у 2017-му році до Серії А. Не можна сказати, що там були успіхи. Але сяк-так Леонардо Семплічі кілька років поспіль утримував підопічних у Кальчо. Потім, як буває, тренер вичерпав ідеї, а нового наставника такого ж рівня ККД боси «Дома Есте» не знайшли. Минулий сезон закінчився 15-м місцем у Серії В. А в цьому вже встигли провести тренерську рокіровку, знявши Вентурато (який сам у січні тільки змінив саме Клотета!) і зробивши ставку на Де Россі - того самого, легенду «Роми». І певний ефект це дало: вже за Даніеля була перемога 5-0 над «Козенцою», нічиї з «Зюдтиролем» та «Тернаною». Щоправда, минулого туру «спаліні» поступилися «Беневенто» вдома. Хоча швидко відкривали рахунок та утримували перевагу з годину ігрового часу.

Статистика особистих зустрічей

Починаючи з 2019 року «Брешіа» видала серію з 5 перемог у очних матчах. І лише у квітні «СПАЛ» зміг видати виїзні 1-1.

Прогноз на протистояння

Букмекерські контори не вірять у гостей, мабуть, дивлячись на історію протистоянь. Але «Брешіа» теж не блищала результатами, тож обираємо нейтральні «тотал менше 2,5 забитих голів» (коефіцієнт – 1,81) від Паріматч.

Parimatch
  • 1,85
  • 3,30
  • 3,80
Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Травма позаду? Циганков – у заявці Жирони на матч із Лас-Пальмас
Футбол | 26 квітня 2024, 14:03 0
Травма позаду? Циганков – у заявці Жирони на матч із Лас-Пальмас

Український вінгер готовий зіграти за свою команду

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.