Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 29 листопада 2022, 06:58
2528
0

Португалія – Уругвай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Заключний матч другого туру ЧС-2022

| Оновлено 29 листопада 2022, 06:58
2528
0
Португалія – Уругвай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

Завершальний матч другого туру чемпіонату світу-2022 пройде у Лусаїлі на стадіоні «Айконік»: збірна Португалії зіграє з Уругваєм. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за Києвом.

Португалія

У першому турі чемпіонату світу збірна Португалії у дуже непростому матчі обіграла Гану з рахунком 3:2. Цей матч, особливо його другий тайм, коли і було забито всі п'ять голів, по праву може претендувати на звання найкращого на груповому етапі всього чемпіонату світу. Проте він не лише показав силу атакувальної лінії збірної Португалії, але й розкрив очевидні проблеми у захисті.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Перемога у другому турі максимально наблизить, а, можливо, навіть забезпечить Португалії путівку до плей-оф, хоч і нічия не стане катастрофою для команди Фернанду Сантуша. Навколо головної зірки португальців, Кріштіану Роналду, зараз багато нездорових розмов, проте грати йому це не заважає – у матчі з Ганою він сам заробив пенальті та реалізував його, забивши на своєму п'ятому чемпіонаті світу. Єдиною кадровою втратою збірної Португалії можна назвати травму лівого захисника ПСЖ Нуну Мендеша.

Уругвай

А ось збірна Уругваю у першому турі зіграла внічию 0:0 із командою Південної Кореї. Команда Дієго Алонсо була дуже блідою і на перемогу явно не награла. І це при розкішному підборі гравців в атаці - наставник уругвайців може навіть дозволити собі залишити в запасі Едінсона Кавані.

Матч із Португалією у другому турі – це реальна перспектива для Уругваю залишитися за підсумками двох турів всього з 1 очком в активі та з вкрай малими шансами на вихід у плей-оф. А за рахунок чого південноамериканці хочуть відбирати очки у Роналду та компанії – у першому турі ми не побачили.

Історія зустрічей

Між собою Португалія та Уругвай зустрічалися лише тричі в історії, причому два з трьох матчів були товариськими. А ось останній, 4-річної давнини на ЧС-2018, явно залишився в пам'яті Роналду і компанії: саме Уругвай обіграв португальців у 1/8 фіналу з рахунком 2:1 і вибив чинних на той момент чемпіонів Європи з турніру. І, напевно, підопічні Сантуша захочуть взяти реванш за ту поразку.

Прогноз на протистояння

Букмекери фаворитом матчу по праву вважають Португалію. У перемозі португальців ми не впевнені, але вони мають як мінімум не програти. Наша ставка - 1Х, коефіцієнт 1,25.

Орієнтовні склади:

Португалія: Діогу Кошта, Геррейру, Пепе, Рубен Діаш, Канселу, Рубен Невеш, Карвальо, Бруну Фернандеш, Феліш, Бернарду Сілва, Роналду

Уругвай: Рочет, Вінья, Хіменес, Годін, Варела, Бентанкур, Вальверде, Пельїстрі, Весіно, Нуньєс, Суарес

28 листопада, понеділок

Португалія – Уругвай
Лусаїл. Стадіон «Айконік». 21:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:0
Parimatch
  • 1,99
  • 3,40
  • 4,20
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1,99
  • 3,38
  • 4,16
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1,99
  • 3,38
  • 4,16
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.