Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 листопада 2022, 23:11
481
0

Львів – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи продовжиться безкомпромісність «Львова» та «Колоса»?

| Оновлено 27 листопада 2022, 23:11
481
0
Львів – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 27 листопада, в матчі 15-го туру аутсайдери чемпіонату зі «Львова» прийматимуть «Колос». Це буде вже шоста зустріч суперників в УПЛ, а в попередніх не зафіксовано ще жодної нічиї.

Львів

«Львів» після поразки від «Інгульця» скотився на останню сходинку турнірної таблиці чемпіонату. До битви з «Колосом» підопічні Олега Дулуба підійшли з домашнім пропускним клубним рекордним серіалом, який триває 10 ігор – 20 голів. Для білоруса Олега Дулуба, до речі, це буде 60-й матч біля керма різних клубів УПЛ.

«Родзинкою» матчу є те, що гравець «Колоса» Олексій Зозуля у минулому чемпіонаті виступав саме за «Львів». Через вилучення з поля в минулому турі пропустить гру один з ключових гравців «Львова» Максим Грисьо.

Колос

«Колос» приїде до Львова з двома безвиграшними серіями в чемпіонаті: як загальною, що триває чотири гри (нічия та три поразки), так і на полях суперників – 5 ігор (дві нічиї та три поразки). У Львові «Колос» може забити 100-й (!) гол в УПЛ і для цього бракує лише одного влучного удару ковалівців.

Головний тренер Ярослав Вишняк проведе 20-й матч в чемпіонатах на тренерській лаві «Колоса». Через перебір жовтих карток не зможе вийти на поле білорус Ніколай Золотов.

Статистика зустрічей

В УПЛ суперники провели вже п’ять поєдинків, у яких двічі перемоги святкував «Львів» та тричі – «Колос». До речі, ковалівці одну з двох своїх найбільших перемог в УПЛ здобули саме над «Львовом» – 4:0 (12 вересня 2020 року). Востаннє «містяни» приймали «чорно-білих» 20 лютого 2021 року на «Арені Львів» і поступилися з рахунком 0:2. Тоді перемогу гостям приніс дубль діючого нині гравця ковалівців Павла Оріховського.

Феміда

Арбітром матчу призначено Юрія Іванова (Донецька область), який провів 35 ігор в УПЛ. Раніше «Львів» за Іванова відіграв чотири матчі в чемпіонатах, здобувши одну перемогу, один раз зіграв внічию та двічі поступився суперникам. «Колос» же за цього арбітра проведе вже 10-ту гру в УПЛ, а баланс попередніх матчів такий: дві перемоги, дві нічиї та п’ять поразок.

Прогноз на протистояння

«Колос» на полях суперників не перемагає впродовж п’яти матчів. «Львів», враховуючи його турнірне становище, намагатиметься очок не втрачати. Нашим прогнозом буде мінімальна перемога львівського клубу.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Ільющенков, Никитюк, Муравський, Вовкун, Крушинський, Васильєв, Мильченко, Шишка, Полегенько, Бойко, Бугай.

«Колос»: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Чоботенко, Зозуля, Мілько, Богданов, Оріховський, Болбат, Мякушко, Безбородько.

Parimatch
  • 3.20
  • 3.05
  • 2.41
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3.19
  • 3.05
  • 2.43
Зробити ставку Зробити ставку
FanSport
  • 3.19
  • 3.05
  • 2.43
Зробити ставку Зробити ставку

27 листопада, неділя

«Львів» – «Колос»
Львів. Стадіон СКІФ. 13.00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports+»
ЛЬВІВ – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.