Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 26 листопада 2022, 08:40
237
0

Уеска – Спортинг. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Досить рівне протистояння

| Оновлено 26 листопада 2022, 08:40
237
0
Уеска – Спортинг. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

25 листопада на «Ель Алькорас» пройде матч 17-го туру Сегунди, в якому «Уеска» зустрінеться зі «Спортінг» (Хіхон). Старт поєдинку запланований на 23:00 за київським часом.

«Уеска»

Клуб у 2018-му та 2020-му роках пробивалися до Прімери. Так, жодного разу при цьому не вдалося закріпитися, і перший рік на новому рівні закінчувався в результаті вильотом. Але все-таки, здавалося, «оскенці» перетворювалися на «футбольний ліфт» між парою вищих дивізіонів Іспанії. Ось тільки команда відверто розчаровує вже 2-й розіграш поспіль у Сегунді. Перед минулою темпорадою цей колектив зараховували до списку переможців, але у результаті було лише 13-те місце. І не дуже вдається додати і після літніх канікул. Перемогти вперше вдалося лише з 4-ї спроби, у вересні. Після цього, здавалося, вийшло додати, була навіть серія із 7 матчів без поразок. Але все закінчилося у листопаді. Спочатку були 0-1 з «Понферрадіною», потім, після 1-0 з «Вільярреалом-Б», був виліт з кубка і 0-2 на полі «Тенерифе».

«Спортінг» (Хіхон)

Команда 2008-го по 2017-й рік, у рамках 2-х відрізків, провела чимало років у Прімері. І, безперечно, хочеться знову повернутися туди. Але якщо відразу після чергового зниження було 4-те місце та участь у плей-оф, то в минулій темпораді якщо і була якась боротьба, то вже за виживання. У підсумку «хіхонці» змогли закінчити на 17-й позиції, втративши відразу 10 місць у турнірній таблиці за 1 чемпіонат. Зараз картина трохи оптимістичніша для клубу. Він тримається зараз «на екваторі», показуючи майже рівність у своїх результатах: 5 перемог при 4-х поразках, 21 забитий гол при 20 пропущених. Але при цьому варто пам'ятати, що підопічні Абелардо, що вкотре зайняв тренерську посаду, програли лише двічі у 10 крайніх турах. Більше того, з урахуванням кубка, не поступалися нікому вже в 4-х поєдинках.

Статистика особистих зустрічей

«Уеска» програла лише одного разу у 7 крайніх матчах. Але також варто пам'ятати, що минулий сезон закінчився нічиєю в обох поєдинках.

Прогноз на протистояння

Букмекерські контори вважають, що господарі мають непогані шанси на перемогу. Але «Спортінг» в останніх матчах виглядав переконливіше - ризикнемо ставити на його перемогу, підстраховавшись форою «0» (коефіцієнт - 2,21). Нашою ставкою буде позиція – П2(0) з коефіцієнтом 2.21 по лінії Parimatch.

Parimatch
  • 2,62
  • 3,00
  • 3,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Асисти українців. Жирона втратила гостьову перемогу над Алавесом
Футбол | 10 травня 2024, 23:59 12
Асисти українців. Жирона втратила гостьову перемогу над Алавесом

Циганков та Довбик відзначилися результативними передачами

Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»
Футбол | 11 травня 2024, 02:00 0
Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»

Головний тренер команди з Петрового розповів про вихід до УПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.