Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 26 листопада 2022, 08:42
1999
0

Катар – Сенегал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Невдахи зразка першого туру намагатимуться не відстати від фаворитів

| Оновлено 26 листопада 2022, 08:42
1999
0
Катар – Сенегал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 25 листопада, у Досі на стадіоні «Аль-Тумама» відбудеться матч другого туру чемпіонату світу-2022 у рамках групи A, у якому зіграють Катар та Сенегал. Стартовий свисток іспанського рефері Антоніо Мігеля Матеу Лаоса прозвучить о 15:00 за київським часом.

Катар


Ставлення до збірної господарів чемпіонату світу-2022 у більшості країн земної кулі перед початком турніру склалося досить скептичне через вплив усіх сторонніх чинників, які безпосередньо не стосуються футболу. До них також спокійно можна додати неусвідомленість для широкого загалу стану справ у футболі в країні в цілому. Іспанський наставник Фелікс Санчес під час підготовки колективу до турніру зробив все від себе залежне для того, щоб ми взагалі не знали про тактичні напрацювання, які використовує його команда, просто приховавши від сторонніх очей події заключних товариських матчів проти Албанії (1:0) та Панами (2:1).

  • Слідкуйте за ЧС-2022 у режимі Live у нашому Telegram

Позитивний ефект від цієї таємничості був нульовим – «бордові» вийшли на стартовий матч домашнього мундіалю, перенервували, отримали два пропущені м'ячі від Еквадору (2:0), після чого пішли з поля в надії, що вже в другій грі так точно вдасться хоча б забити гол. І якби ще зрозуміти, за рахунок чого конкретно хоче досягати успіху в атаці Катар в зустрічах, що залишилися. Продемонстрований раніше футбол, відверто, не вразив.

Лідери команди накшталт Акрама Афіфа або Алі Альмоеза не склали конкуренції навіть далекому від надійності в обороні південноамериканському колективу, а на що розраховувати в грі проти мобільнішого і фізично витривалішого Сенегалу, так і зовсім неясно. Добре, що перед майбутньою грою ми хоча б не говоримо про можливий договірний характер протистояння, оскільки всі чудово побачили, що серія з п'яти товариських матчів без поразок перед чемпіонатом світу у виконанні катарців насправді не варта нічого.

Сенегал


Збірна Сенегалу під час матчу проти Нідерландів дала добрий бій представнику європейського субконтиненту, але також програла з рахунком 0:2. Ось тільки зовсім нічого спільного даний результат не має з грою за участю майбутніх суперників колективу Аліу Сіссе, якщо ставити ці матчі у пряме порівняння. Тут і чинник рівня опонентів дається взнаки, та й сам футбол у виконанні африканської збірної був зовсім іншого рівня. І це ми ще не згадуємо кадрову обойму сенегальської збірної, яка рясніє представниками не просто європейських чемпіонатів, а найкращих ліг і команд цієї частини світу.

Очевидно, що, як і всім представникам Африки, «левам Теранги» не вистачає стабільності на всьому ігровому відтинку, що виключно підтвердили голи за останні 15 хвилин від нідерландців кількома днями раніше. Однак, як і більшість представників континенту, Сенегал спокійно може наголосити на значних фізичних здібностях своїх футболістів і навряд чи прогадає в грі проти суперників, які не продемонстрували подібного в першому матчі. Та й на ментальному рівні гості майбутньої гри явно почуваються впевненіше, оскільки у них буде попереду ще матч проти Еквадору, завдяки перемозі в якому можна буде розраховувати і на вихід у плей-оф.

Орієнтовні склади


Катар: Аль-Шеєб – Ахмед, Абделькарім Хассан, Сальман, Аль-Раві, Мігел – Хатім, Будьяф – Афіф, Алі, Аль-Хайдос.

Сенегал: Е. Менді – Діалло, Сіссе, Кулібалі, Сабалі – І. Гуйє, Н. Менді, Ндіайє – І. Сарр, Діа, Діатта.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку африканська збірна виявиться сильнішою. Нашою ставкою буде позиція Фора. Сенегал (-1) з коефіцієнтом 2.25 за лінією Parimatch.

25 листопада, п'ятниця

Катар – Сенегал
Доха. «Аль-Тумама». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO та телеканал Суспільне Спорт
Арбітр: Антоніо Мігель Матеу Лаос (Валенсія, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Parimatch
  • 6.20
  • 3.70
  • 1.68
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джошуа відсторонено від боксу після нокауту у бою з Дюбуа. Що трапилось?
Бокс | 28 вересня 2024, 07:16 4
Джошуа відсторонено від боксу після нокауту у бою з Дюбуа. Що трапилось?

Ентоні несподівано поступився Даніелю у бою за титул IBF

Кривбас - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 28 вересня 2024, 11:05 8
Кривбас - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

На команду Руслана Ротаня чекає складне випробування в лігві команди Юрія Вернидуба

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.