Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 26 листопада 2022, 20:00
2540
0

Франція – Данія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Поєдинок двох записних фаворитів групи

| Оновлено 26 листопада 2022, 20:00
2540
0
Франція – Данія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 26 листопада в Досі на стадіоні 974 відбудеться матч другого туру чемпіонату світу-2022 у групі D, в якому між собою зіграють два записні фаворити квартету, дві європейські збірні - Франції та Данії.

Франція

Збірна Франції на мундіалі в Катарі захищає свій титул 4-річної давнини, проте поки що не схоже на те, що «прокляття чемпіонів» (виліт уже на груповому етапі) пошириться і на команду Дідьє Дешама. У першому турі триколірні впевнено розгромили Австралію 4:1, незважаючи на те, що пропустили першими.

І все це відбувається на тлі жахливої ​​епідемії травм у збірній Франції, яка розпочалася ще задовго до чемпіонату світу (вибула низка ключових гравців, наприклад хавбеки Поль Погба, Нголо Канте та голкіпер Майк Меньян). Вже після подачі заявки травму отримала головна зірка команди - новий володар Золотого м'яча Карім Бензема. На цьому проблеми не закінчилися: вже в першому таймі матчу з Австралією хрестоподібні зв'язки коліна порвав Люка Ернандес, якого на лівому фланзі захисту тепер підмінятиме його рідний брат Тео.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

І те, що за всіх цих жахливих кадрових втрат Франція, як і раніше, в повному порядку – найкраща ілюстрація якості та глибини підбору гравців у французькому футболі на даний момент. Звичайно, на пізніших стадіях чемпіонату світу французам, можливо, і доведеться згадувати та шкодувати про відсутність Бензема та компанії, але, судячи з матчу з Австралією, нинішнього підбору гравців для виходу з групи має вистачити з головою.

Данія

Збірна Данії закохала всіх у себе минулого року на чемпіонаті Європи, де, незважаючи на моторошне емоційне потрясіння у першому матчі турніру, була за крок від виходу в фінал. Проте старт нинішнього чемпіонату світу для данців вийшов дуже важким.

Команда Каспера Юльмана зіграла у нульову нічию з Тунісом. Безумовно, датчани можуть скаржитися на непоставлений пенальті у ворота африканців на останніх хвилинах матчу за досить очевидну гру рукою, проте за змістом гри Данія у цьому поєдинку об'єктивно на перемогу не награла. Особливо впадав у вічі брак ідей та гостроти в атаці.

Тепер матч проти Франції та цілком реальні перспективи підійти до третього туру всього з 1 очком в активі: з виходом із групи можуть виникнути дуже великі проблеми. Тим більше, що й у датчан під час матчу першого туру з'явилася дуже серйозна кадрова втрата. Наприкінці першого тайму матчу з Тунісом травму отримав ключовий опорник команди Томас Ділейні.

Історія зустрічей

Загалом Франція та Данія провели між собою 17 очних поєдинків. Перевага французів, як не дивно, мінімальна: 8 перемог проти 7, ще 2 матчі завершилися внічию. Різниця голів взагалі на користь Данії: 32 – 21. Але це заслуга матчу команд у далекому 1908 році на Олімпіаді, де данці перемогли з рахунком 17:1.

Прогноз на протистояння

Франція по праву вважається фаворитом майбутнього матчу. Наша ставка – перемога чинних чемпіонів світу, коефіцієнт 1,84.

26 листопада, субота

Франція – Данія
Доха. Стадіон «974». 18:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:0
Parimatch
  • 1,78
  • 3,52
  • 5,20
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1,77
  • 3,62
  • 5,05
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1,77
  • 3,62
  • 5,05
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією
Футбол | 20 квітня 2024, 00:43 1
Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією

В українського воротаря наразі чинна угода до 2025 року

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.