Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 листопада 2022, 18:08
1436
2

Розписали мирову. Уругвай та Південна Корея не визначили найсильнішого

Гра завершилася без забитих голів

| Оновлено 24 листопада 2022, 18:08
1436
2
Розписали мирову. Уругвай та Південна Корея не визначили найсильнішого
Getty Images/Global Images Ukraine

Чи можна було вважати фаворитом Уругвай у цьому матчі? Риторичне питання, на яке навряд чи можна було дати відповідь перед матчем. Але постфактумом спокійно – однозначно ні. Зірковий напад в обличчі Луїса Суареса, Едісона Кавані та Дарвіна Нуньєса ніяк не зміг допомогти «небесним олімпійцям». У їхніх діях був помітний тягар, не було розкутості, якоїсь свободи... Грали як могли, били, атакували, а єдиний справді небезпечний момент у першому таймі створив захисник Дієго Годін. Забігаючи наперед, з такою грою і таким результатом Уругвай поставив свій вихід у плей-оф під великий жирний знак питання. Зірковий кореєць Сон Хин Мін намагався вести за собою команду, але уругвайські захисники просто його «з'їдали».

Getty Images/Global Images Ukraine

Перший тайм пройшов рівно. 50% володіння м'ячем у кожної команди, багато передач, достатньо точних, але моменти... Чотири удари в Уругваю і одна штанга, у корейців – одна поперечина. Перша половина також запам'яталася вісьмома фолами, але без жовтих. На 19-й хвилині Федеріко Вальверде зробив ривок у штрафний майданчик, намагався замкнути поперечну передачу, але забити не вийшло – м'яч пролетів вище поперечини. На 34-й хвилині зустрічі Ві Чо Хван після ідеальної передачі партнера пробив, але м'яч влучив у поперечину. А на 43-й хвилині Дієго Годін пробив головою після подачі з кутового, але влучив у ліву штангу. Ось ці три моменти, що могли запам'ятатися глядачам. Але варто зізнатися – куди більше запам'яталося катання м'яча і ніби непрагнення атакувати. З рахунком 0:0 команди пішли на перерву.

Другий тайм не розпочався якось інакше. Такі ж паси, спроби щось створити через закидання та навіси, але безуспішно. На 57-й хвилині рефері показав першу жовту. Гірчичник отримав Мартін Касерес. На 64-й хвилині на полі замість Суарес з'явився Кавані. Але суттєво нічого не змінилося. Потрійну заміну також провели і корейці в атаці, але й тут, як бачимо, плодів не принесло.

Getty Images/Global Images Ukraine

Наприкінці уругвайці притиснули суперників. На 81-й хвилині гри Нуньєс на краю штрафного майданчика отримав м'яч і завдав удару у правий кут воріт, але м'яч пройшов повз ворота. Через 7 хвилин ми побачили другу жовту у матчі, її отримав Гу Сон-Чон за жорсткий фол. Буквально через 2 хвилини Федеріко Вальверде завдав чудового удару з дальньої дистанції, але влучив у штангу. Ну і насамкінець тренер Південної Кореї Паулу Бенту отримав попередження наприкінці гри. На цьому все, фінальний свисток, game over.

У наступному турі Уругвай зустрінеться з португальцями, а Південна Корея зіграє з Ганою. Принципові зустрічі, оскільки Португалія та Уругвай є лідерами групи, а Південна Корея та Гана – аутсайдери.

Чемпіонат світу з футболу. Група H

Уругвай – Південна Корея – 0:0

Касерес, 57 – Гу Сонг-Чо, 89

Уругвай: Роше, Хіменес, Годін, Олівера (Вінья, 79), Касерес, Весіно (Де Ла Круз, 78), Бентанкур, Вальверде, Пеллістрі (Варела, 88), Суарес (Кавані, 64), Нуньєс

Південна Корея: Кім Син Гю, Кім Чжин Су, Кім Мін Чже, Кім Мун Хван, Кім Йон Гвон, Чун Ву Юн, Хван Ін Бом, Сон Хин Мін, Лі Дже Сон (Джун Хо Сон, 74), На Санг Хо (Кан Ін Лі, 74), Хван Ий Джо (Гу-Сонг Чо, 74)

Стадіон «Едюкейшн Сіті Стедіум»

Головний суддя: Клеман Тюрпен

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ostrov Khortitsa
Пора уже за нулевую ничью переставать командам давать по очку. 2 часа потерянного времени(
98Johnson
Багато нульових нічиїх на цьому чемпіонаті...ще перший тур не завершився, а стільки нулів