Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 листопада 2022, 05:13
787
1

Віце-президент Кривбасу: «Чекаємо у Кривому Розі Дніпро-1. Це буде дербі»

Артем Гагарін радий, що команді дозволили повернутися додому

| Оновлено 23 листопада 2022, 05:13
787
1
Віце-президент Кривбасу: «Чекаємо у Кривому Розі Дніпро-1. Це буде дербі»
ФК Кривбас

Віце-президент «Кривбасу» Артем Гагарін радий, що команда повернулася до Кривого Рогу, де провела матч минулого туру. Тепер у клубі чекають, що до Кривого Рогу наступного туру приїде лідер чемпіонату «Дніпро-1».

«Це перемога, в першу чергу, наших воїнів ЗСУ, які змогли зробити так, аби футбол відбувся саме у Кривому Розі. Великий футбол повернувся до Кривого Рогу. Крок за кроком. Ми знаємо напрямки: Донецьк, Крим, там теж буде український футбол. Хочу висловити подяку клубу «Металіст 1925» за те, що вони приїхали та зіграли у Кривому Розі. Так, всі ми чекаємо на справжнє дніпровське дербі: «Кривбас» - «Дніпро-1». Тут, на Дніпропетровщині, домівки двох команд. І вже за тиждень на цьому полі буде дійсно гаряче.

Наскільки мені відомо, тут буде працювати система VAR. І це вперше у Кривому Розі. Також вперше зустрінуться відроджений «Кривбас» та «Дніпро-1». Дуже багато слова «вперше». Й, ми сподіваємось, буде ще дещо вперше, незважаючи на різний наразі статус команд.

Думаю, що для самого клубу «Дніпро-1» - це дуже круто повернутись. Так, поки не до Дніпра, а хоча б до області. Розумію, що єврокубки закінчились й вони могли б переїхати та грати домашні матчі в Дніпрі. Але переїзди під час чемпіонату – це дуже важко. «Кривбас», як ніхто інший, це знає на всі сто відсотків. Тому що ми накатали такий кілометраж, що деякі клуби стільки не наїжджають за три сезони.

Ми чекаємо на приїзд «Дніпра-1», очікуємо хорошого футболу. Потім у нас ще один крутий виїзд до Одеси. І це також перемога України, що ми можемо грати в Одесі. Дай Боже, щоб нічого не змінилось. Якби була можливість зараз зіграти з «Чорноморцем», наприклад, у Сімферополі, то я згоден зіграти й там», сказав Гагарін.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
А Днепру-1 это надо на фоне того, что Шахтёр заканчивает первый круг 23-го ? У Днепра и так нет скамейки, да ещё легионеры имеют право не ехать дальше западной Украины. Если днепряне не перенесут этот матч, то это будет опрометчиво.