Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 21 листопада 2022, 14:28
1668
0

Руслан РОТАНЬ: «Напередодні матчу з Грузією у нас важка ситуація»

Головний тренер молодіжної збірної України – про майбутній спаринг

| Оновлено 21 листопада 2022, 14:28
1668
0
Руслан РОТАНЬ: «Напередодні матчу з Грузією у нас важка ситуація»
УАФ. Руслан Ротань

Напередодні спарингу з Грузією головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про ситуацію в команді.

«Я навіть не очікував, що хлопці практично за два тренування підхоплять наші ідеї. Перший тайм з Ізраїлем пройшов на досить високому рівні. Були присутні розуміння гри й мотивація. Ми володіли територіальною перевагою, перемагали й могли забивати ще. Першим таймом я задоволений. У другому ми мали бути активнішими, але є об’єктивні й суб’єктивні фактори. Однак в принципі грою я задоволений.

У ситуації із червоною карткою я передусім підтримав гравця. Вона дійсно заслужена, але це молодий хлопець, який уперше прибув до збірної. Трохи перегорів, нічого страшного в цьому немає. Через таке теж іноді треба проходити. Не слід на цьому зациклюватися. Якби це було не дисциплінарне порушення, то били б у дзвони й застосували якісь санкції. А так — ігровий момент, який стане для нього уроком.

Напередодні матчу з Грузією у нас важка ситуація. Деяким виконавцям за два дні доведеться зіграти у двох поєдинках. Тому для підсилення команди ми довикликали кількох футболістів. Розумію, що хлопцям тяжко. Практично в нас було лише одне тренування. Але із цієї ситуації слід виходити з високо піднятою головою. Я впевнений, що хлопці зрозуміють наші вимоги й відпрацюють на всі сто. Ми хочемо показати, я наголошую, змістовну гру. Саме на цьому ми робитимемо акцент у товариських матчах.

Ми живемо в одному готелі зі збірною Грузії. Бачилися з Георгієм Цітаішвілі. Це хороша команда, усі знають, що грузини — дуже технічні виконавці, індивідуально підготовлені. Завтра нам буде нелегко, адже Грузія підсилилася кількома гравцями національної збірної. Але я сказав хлопцям, що це їх має додатково налаштувати, адже ми зіграємо проти сильного суперника. Нам потрібна гра, нам потрібно рухатися уперед», – сказав Ротань.

Матч проти Грузії розпочнеться о 16:00 за Києвом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.