Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Білорусь
| Оновлено 18 листопада 2022, 23:18
2593
7

Лукашенко про відхід McDonald's: У нас що, вже булочку розрізати не можуть

Диктатор задоволений тим, що закордонна компанія залишає білорусь

| Оновлено 18 листопада 2022, 23:18
2593
7
Лукашенко про відхід McDonald's: У нас що, вже булочку розрізати не можуть
belta.by

Самопроголошений президент білорусі Олександр Лукашенко, який підтримує агресію росії проти України, не бачить проблем у тому, що популярна мережа фаст-фуду McDonald's закриває бізнес у країні.

«Я завжди вас закликаю: харчуйтеся, споживайте своє, не кидайтесь на заморське. Це сьогодні актуально звучить у плані того, що деякі, особливо серед молоді, та й, мабуть, середнього віку, а може, й старшого, почали ахати й охати: «Ах, Макдональдс іде». Я думаю: слава тобі Господи, що хоч іде.

«У нас що, булочку навпіл не можуть розрізати і впхнути в ці дві половинки шматочок м'яса, картоплі та салату? Господи, хто це споживає, не знаю», - сказав Лукашенко.

Білорусь продовжує надавати росії територію для підготовки військових, а також можливого нового вторгнення на півночі України.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 3
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Перед глазами до сих пор его интервью Гордону, где он слезно уверяет, что через территорию беларуси на Украину никто не нападет, тем более с оружием. Прошло чуть более полугоду, и... он подтвердил, что является диким пизд@болом! 
Дело ж не булочках. Если бы эти совковые, ботексные руководители могли поменять все западно-европейское, то они бы уже это давно сделали, еще до войны. А так, все и дальше хотят больше пить колу, чем иван-крем-соду; хотят покупать парфюм брендов, а не местный разведенный в подвале шмурдяк; шмотки почему-то хотят так же западно-европейские, а не бренд иван-пром, и т.д.
Пугают с экранов страшилками про загнивающий запад, хотя у всех чинуш недвижимость, вклады в банках, обучение детей, отдых весь в Европе или США))) 
лавров на Г-20 с айфоном, с эпл-вотчем, так еще и в футболке американского дизайнера был, который кстати умер от СПИДа в 27 лет, так как был геем. Зато по телеку лавров упрекает запад и сша, что они повязли в распутстве))) А местные Иваны и дальше слушают и гордятся какой-то особенной, мнимой духовностью. Как будто они какая-то отдельная великая расса - один в один как немцы в 41-45 годах. Те тоже считали себя особенными.
pricolist
Лукашенко тільки свої "булки" підставляє під путіна 
Александр Чернов
Да все он прекрасно понимает .дело не в булочках .Это унижение когда Беларусь считают недоразвитым отсталым государством с руководством вкремле 
DK1961
Разрезать булочку и посадить туда таракана (с максимально большими усами) - "вкусно и точка!". И ЭТОМУ ТАРАКАНУ подарить
Kylee Soprano
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил