Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 листопада 2022, 01:52
6069
18

Джерело: Павелку вручили повістку, має з'явитися до Генпрокуратури

Інформація від журналіста Костянтина Андріюка

| Оновлено 26 листопада 2022, 01:52
6069
18
Джерело: Павелку вручили повістку, має з'явитися до Генпрокуратури
УАФ

За інформацією журналіста Костянтина Андріюка, у п'ятницю президент УАФ Андрій Павелко отримав повістку і має з'явитися у Генпрокуратурі вже у вівторок.

«Сьогодні вранці на виїзді з міста Вишгород було помічено автомобіль з президентом УАФ Андрієм Павелком. Його помітили представники Генеральної прокуратури України та вручили повістку».

«У вівторок Павелко має з'явитися у Генпрокуратурі на слідчі дії», — розповів Андріюк.

Раніше повідомлялося, що у будинку Павелка проводився обшук, а повістку раніше також отримав віце-президент УАФ Юрій Запісоцький.

Немає офіційної інформації про те, по якій справі проходить Павелко. Були дані про зловживання посадовим становищем та фінансові махінації.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ювентус відіграв два м'ячі та взяв очко у матчі з Кальярі
Футбол | 19 квітня 2024, 23:59 1
Ювентус відіграв два м'ячі та взяв очко у матчі з Кальярі

Відставання скоротив Душан Влахович, автогол Альберто Досени приніс нічию

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pricolist
Ой яка сумна новина (ні)
Remark
Была одна фраза в одном фильме: "Вор должен сидеть в тюрьме". Правильная фраза. Но судя по тому, что в нашей стране, даже во время войны на высокие посты назначают предателей и явных изменников, топящих за руззкий мир, как Шуфрич. То делаю выводы, что и из этого гуся все сойдёт как вода.
Александр Чернов
Зря вы полагаете что типа Павелко на самом деле хотят посадить за коррупцию.В офисе президента сплошные коррупционеры ермак татаров Кирилл Тимошенко которые не просто берут взятки а гребут лопатой однако никто не садит.Просто хотят в офисе на место Павелко как в НОК посадить своего человека .Пару раз припугнут на допросах и он сам откажется от должности .В стране где никого не посадили за коррупцию вдруг посадят Павелко .глупости .Отдаст кресло и иди куда хочешь 
Павло Павленко
Нарала гнида держкошти ,які виділялись для будівництва заводу з виробництва зелених полів.
Выталкиватель парашутистов
Теперь меня ждут бессонные ночи до среди - откупится от следаков павелка или нет? До этого раза все получалось, многие в прокуратуре приобрели за его откаты машины и квартиры,за наличку я совсем промолчу,  это само собой разумеющееся в нашей стране. Или все таки посадят на нары? Не сильно верится, но маленькая надежда есть....
Станислав Лагуцкий
всюди перебирають керівників всіх структур опзж і слугі,щоб після війни впливати на народ,розборкі зради будуть після війни
zelc006
Невжеж і пецю за кукан візьмуть?
BestOf
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Швидше за все, це спосіб "подоїти" Павелко. Адже, якби по усій країні почали наводити порядок, то я б повірив у щирість намірів. А так... .
І взагалі, влада розказує, що, мовляв, після війни буде будувати нову країну. А чому не почати зараз? Щоб люди бачили, за що воюють і за що страждають. Вже зараз впроваджувати медичне страхування працівників за рахунок роботодавців, єдину тарифну сітку, прогресивне оподаткування наддоходів, закривати оффшори і переглянути угоди про уникнення подвійного оподаткування, наприклад?
Огляньтеся довкола і подивіться, хто зараз воює на фронті? Прості роботяги, трактористи, і т.д. А держслужбовці, фермери, підприємці більш-менш заможні, менеджмент крупних підприємств, усі їх сини, зяті, близькі родичі - чомусь усі гуляють і призову не підлягають! Є, звичайно, унікуми, які пішли добровольцями, але основна маса...
А чому так? Адже саме вони мали б першими йти захищати Україну, яка дала їм можливість заможно жити, процвітати, володіти землями, ресурсами, підприємствами, мати владу і високооплачувані посади. А простий роботяга чи безробітний за що своє життя віддавати мусить - за злидні?
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Хутин Пуйло
Ой ой ой, чемпионство ускользает от кротов...
Александр Чернов
Никто не будет сидеть в этой стране .ни один коррупционер .Ни Медведчук ни Порошенко ни Зеленский ни Суркис ни Трухин ни Павелко т ни Венедиктова .никто .Если азовцы займут власть то посадят всех .иначе никак
Макс Максов
Хто тепер буде коробки носити?) А ще ж Порошенко є...)