Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 листопада 2022, 14:18
1317
0

Микола МЕДІН: «Цей сезон для Динамо вже втрачений»

Фахівець вважає, що «Дніпро-1» може поборотися за чемпіонство

| Оновлено 18 листопада 2022, 14:18
1317
0
Микола МЕДІН: «Цей сезон для Динамо вже втрачений»
ФК Динамо Київ

Багаторічний воротар «Дніпра» та тренер воротарів «Дніпра-1» Микола Медін поділився думкою про поточний розклад сил в УПЛ.

– Яким вам зараз бачиться український клубний футбол?
– У порівнянні з тим, що було до війни, рівень чемпіонату, звісно, ​​впав. Але є свої плюси. У клубах менше легіонерів, а це шанс для молодих гравців заявити про себе. Цей процес триває. З'являються непогані футболісти.

– Хто порадував із клубів, хто розчарував?
– Розчарувало «Динамо». Команда не схожа сама на себе. Мабуть, у клубі щось не так. Можливо, мають місце якісь внутрішні конфлікти. При всьому тому, що Луческу є досвідченим тренером, «Динамо» ніяк не може знайти свою гру. То травми, то картки, то безглузді помилки, що призводять до негативного результату. Думаю, цей сезон для столичного клубу вже втрачено.

– У чому, на вашу думку, плюси СК «Дніпро-1»?
– Команда СК «Дніпро-1» – збалансована. Клубом зроблені дуже гарні придбання. Видно, що легіонери підбиралися за індивідуальними якостями, із гарною технікою, баченням поля. Плюс наші, українські футболісти хорошого рівня. Є результат, при тому, що новий тренерський штаб мав мінімум часу для того, щоб донести свої уявлення про гру футболістам. Як бачите, зі своїм завданням вони впоралися. І якщо їм вдасться привести команду до спільного знаменника, то СК «Дніпро-1» боротиметься за перше місце у чемпіонаті.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.