Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 листопада 2022, 18:21
304
0

В УАЕФ проведуть відбір до збірної України з електронного футболу

Відбір відбуватиметься з 28 листопада по 2 грудня

| Оновлено 17 листопада 2022, 18:21
304
0
В УАЕФ проведуть відбір до збірної України з електронного футболу
УАФ

З 28 листопада по 2 грудня відбудеться відбірний турнір до збірної України з електронного футболу у дисципліні FIFA23. Організатором змагань є Українська асоціація електронного футболу.

Змагання пройдуть з 28 листопада по 2 грудня онлайн у режимі «2vs2» на платформі PlayStation 5 із використанням симулятора FIFA 23 (склади Ultimate Team).

Реєстрація на турнір триватиме з 15 по 21 листопада. Узяти участь у змаганнях можуть громадяни України, яким уже виповнилося 18 років. Зареєструватися на відбір до збірної України можна тут.

Дві найсильніші команди за підсумками турніру потраплять до національної команди з FIFA, яка вже у грудні візьме участь у кваліфікації чемпіонату світу з електронного футболу – FIFAe Nations Cup 2023.

«Війна стала на заваді планів УАЕФ з організації у 2022 році революційного національного проекту з електронного футболу. Очевидно, що під час бойових дій людям не до розваг, на перший план виходять куди важливіші речі. Але, як ЗСУ планомірно звільняють Україну від російських загарбників, так і ми повертаємо електронний футбол у життя українців. Сподіваюся, цей турнір зможе принести його учасникам відчуття нормального життя, яким хоче жити уся наша країна», – зазначає президент Української асоціації електронного футболу Владислав Шовковський.

Планується трансляція матчів відбору до збірної України з FIFA на YouTube-каналах УАФ та УАЕФ.

Про організацію:

Українська асоціація електронного футболу з 2020 року займається питаннями розвитку та популяризації електронного футболу, який є новим трендом проведення дозвілля серед прихильників футболу в усьому світі.

Президентом Української асоціації електронного футболу є Владислав Шовковський.

УАЕФ проводить національні змагання з електронного футболу у двох дисциплінах – FIFA та eFootball, серед яких – відбірні турніри до лав збірних України.

Так, 2021 року збірна України з eFootball вперше в історії взяла участь у фінальній частині УЄФА eEuro-2021 та опинилася у вісімці найкращих команд Європи.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.