Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 17 листопада 2022, 06:38
3789
11

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Упевнений, що це не наша ракета. Якщо наша — треба вибачитись»

Президент України все ще не впевнений, чия ракета вбила двох громадян Польщі

| Оновлено 17 листопада 2022, 06:38
3789
11
ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Упевнений, що це не наша ракета. Якщо наша — треба вибачитись»
Getty Images/Global Images Ukraine

Президент України Володимир Зеленський все ще сумнівається, що ракета, яка у вівторок залетіла на територію Польщі та вбила двох людей, була від української ППО.

Про це попередньо вже заявили президент Польщі та генсек НАТО. Зеленський готовий вибачитись, якщо буде доведено, що ракета випущена нашою ППО.

«Я не сумніваюся у вечірній доповіді мені особисто — від командувача Повітряних сил до головкома Залужного — у тому, що це була не наша ракета чи наш ракетний удар. Я не маю сенсу їм не довіряти, я з ними війну пройшов… Все, що Україна хотіла — всю ніч ми говорили з різними лідерами, домовилися, що багато цих розмов будуть непублічними».

«У мене дуже проста позиція: чи можна допустити Україну на місце? Поки слідство не закінчилося, можна не говорити остаточні висновки? Ми маємо право бути у спільній слідчій групі? Я вважаю, так».

«Ми держава справедлива. Якщо це було використання нашої ППО і на території Польщі знайшли уламки, я хочу ці докази. Якщо, не дай Боже, якийсь уламок вбив цих людей, нам треба вибачатись. Але, вибачте, спочатку слідство, доступ, дані, які ви маєте, ми хочемо отримати», — сказав Зеленський.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Чернов
Мы защищаем своих людей и инфраструктуру .Если бы козломмордые не посылали сотни ракет то нам бы не пришлось использовать ПВО для сбивания ракет ватников .Поэтому мир и так на нашей стороне и все прекрасно понимают кто виноват .меньше слюней .С нами бог воля и правда 
Игорь Левченко
Что не понятно, зассали, даже еноту понятно.
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
⬆️
Всё идёт  к тому что наша
Просто не надо из врага делать идиотов   Эта страна породила великих учёных и шахматистов 
Разведка по Львовской области уже была в предыдущих обстрелах и теперь крылатке задали такую программу полёта что стрелять пришлось именно туда   План террористов сработал  и главное что бы в Польше сейчас не молчали а ответили как Шольц