Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 17 листопада 2022, 07:51
3634
1

БОГАЧУК – про критику спільного фото Усика з Ковальовим: «Це дебілізм»

Український боксер вважає, що до Олександра придираються

| Оновлено 17 листопада 2022, 07:51
3634
1
БОГАЧУК – про критику спільного фото Усика з Ковальовим: «Це дебілізм»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук (20-1, 20 КО) відреагував на критику чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Олександра Усика (20-0, 13 KO) за спільне фото з російським боксером Сергєєм Ковальовим (35-4-1, 29 KO), зроблене перед боєм за участю Василя Ломаченка (17-2, 11 КО).

«Ситуація: підходить Ковальов до Усика – вони зустрілися у таборі. Вони зустрілися насамперед як боксери. Якщо Ковальов підійшов сфотографуватися чи хтось запропонував їх сфотографувати, то хіба Усик буде тікати? Якщо він почне тікати, то Ковальов скаже: «Сашко, ти що, приколюєшся? Ми ж насамперед боксери, друзі, які тривалий час спілкувалися. По-друге, я не підтримую все те, що відбувається».

Я не вважаю, що це зрада. Це – дебілізм. Просто люди роздмухують із нічого, замість того, щоб, навпаки, подякувати Усику за те, що він робить для України, піднімає прапор, мотивує Україну, допомагає військовим, постійно в Україні та підтримує її з усіх боків. Натомість вони його критикують, шукають зачіпки, що він із кимось сфотографувався. Це – дебілізм. Вважаю, що це ненормально.

З його можливостями він міг зібрати манатки, поїхати в хорошу країну і нормально почуватися. Але він постійно повертається в Україну і наражає своє життя на небезпеку. Я знаю, що він їздить до хлопців, допомагає нашим військовим. Він ризикує своїм життям, повертається, допомагає», – сказав Богачук.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сміх
Бо треба бути спочатку укнаїнцем, а потім боксером.
Поки ковальов не похвалиться фотками де його друзяки сруть на коврик у хаті Усика - ні до Усика, ні до Богачука не дійде.