Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 листопада 2022, 14:27
1423
0

Тупцювання на місці. Рух розписав мирову з Минаєм на Арені Львів

Друге поспіль принципове регіональне протистояння команда Леоніда Кучука завершила без перемоги

| Оновлено 17 листопада 2022, 14:27
1423
0
Тупцювання на місці. Рух розписав мирову з Минаєм на Арені Львів
УПЛ

Після поразки у львівському дербі головний тренер «Руху» Леонід Кучук зробив суттєві зміни у стартовому складі своїх підопічних. Замість Паньківа, Довгого, Дідика і Енобахара на поле вийшли Ледвій, Слюбик, Карабін та повернувся після дискваліфікації Сапуга. Для 19-річного воротаря Ледвія, до речі, це була перша гра в УПЛ. У складі «Минаю» Володимир Шаран після поразки в минулому турі здійснив лише дві ротації: замість Трубочкіна і Коломойця у гру вступили Дмитрук та Колесник.

Як і очікувалося господарі поля активніше розпочали цю гру. Пройти масовану оборону «Минаю» було не просто, тому в хід пішли дальні удари, але, наприклад, Сапузі бракувало влучності. Рухівці виконали декілька кутових, але захисники гостей встигали випереджати суперників.

І все ж в середині тайму «жовто-чорні» відкрили рахунок. Горін головою відкидав м’яч назад воротареві, Климчук пішов на перехоплення і був збитий воротарем Бандурою, який, до речі, проводив 200-й матч в УПЛ. Балакін був поруч і призначив пенальті. Климчук 7-й раз в чемпіонатах пробивав з «позначки» і забив 5-й гол, цього разу пробивши низом впритул зі штангою. У ворота Бандури вже 34-й раз призначався 11-метровий удар, а реалізованими виявилися 30.

Гості намагалися швидко відновити рівновагу і таку нагоду мав Воробчак, пробиваючи здалеку, але надійно зіграв Ледвій. Забракло влучності і дальньому удару Дмитрука. Під кінець тайму не обійшлося і без двох вимушених замін, коли, накульгуючи, залишили поле Федорчук та Гончар.

Другий тайм суперники розпочали досить активно, швидко переходячи від оборони до атаки. Мав нагоду забити гол Карабін, який після пасу Соломона виходив на побачення з воротарем, але влучив у ногу Бандури. Втратив шанс оформити дубль Климчук, який після передачі Ляха пробив поруч з ближньою штангою.

Натомість згодом гості зрівняли рахунок. Після розіграшу штрафного м’яч відскочив до Трубочкіна і той влучно пробив у дальній верхній кут, вперше (!) відзначившись в УПЛ – у 40-й грі. Господарів поля не знітив такий розвиток подій і рухівці мали хорошу нагоду вийти вперед, але Таллес влучив у ближню стійку воріт.

Під кінець матчу підключився до атаки і захисник Роман, пробивши під поперечину, але воротар перевів м’яч на кутовий. Підопічні Леоніда Кучука виконали ще декілька кутових ударів, але забити переможний гол забити так і не вдалося. Завершував атаку дальнім ударом Сапуга, але пробив вище воріт.

В підсумку «Минай» у Львові зумів перервати свою програшну серію в чемпіонаті, яка тривала три гри і зберігши турнірну відстань від «Руху». Щодо рухівців, то вони збільшили свою гольову серію в УПЛ до 6-ти ігор, повторивши клубний рекорд. Разом з тим, збільшилася і домашня пропускна клубна рекордна серія «Руху» – до 7-ми ігор.

Українська Прем'єр-ліга. 13-й тур.

«Рух» – «Минай» - 1:1

Климчук, 24 (пен.) – Трубочкін, 63

Роман, 4, Климчук, 19, Федорчук, 24, Слюсар, 63, Слюбик, 90+3 – Горін, 30, Нємчанінов, 43

«Рух»: Ледвій – Лях, Слюбик, Слюсар, Роман – Сапуга, Федорчук (Довгий, 39) – Климчук, Таллес, Соломон-Отабор – Карабін (Альваренга, 70).

«Минай»: Бандура – Дмитрук, Нємчанінов, Горін, Гончар (Трубочкін, 41) – Хахльов, Вітенчук – Кулієв, Твердохліб (Байдал, 57), Воробчак (Чуєв, 74) – Колесник (Рогозинський, 73).

Арбітр: Микола Балакін (Київська обл.).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Удари (у площину): 10 (3) – 5 (3)
Кутові: 6 – 3
Офсайди: 1 – 0.

РУХ - МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 6°C

Події матчу

63’
ГОЛ ! М'яч забив Іван Трубочкін (Минай).
23’
ГОЛ ! З пенальті забив Юрій Климчук (Рух Львів).
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.