Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 грудня 2022, 08:55
16095
17

Кріштіану РОНАЛДУ: «Я не поважаю Тен Хага. У МЮ мене зрадили»

Зірковий португалець дав скандальне інтерв'ю Пірсу Моргану

| Оновлено 14 грудня 2022, 08:55
16095
17
Кріштіану РОНАЛДУ: «Я не поважаю Тен Хага. У МЮ мене зрадили»
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

37-річний нападник англійського «Манчестер Юнайтед» та національної збірної Португалії Кріштіану Роналду відверто розповів про свої проблеми у клубі.

«Манчестер Юнайтед» намагався змусити мене піти з клубу. Не лише головний тренер, а й інші співробітники. Я відчував, що мене зрадили.

У мене було відчуття, що деякі люди не хотіли бачити мене тут не лише цього, а й минулого сезону. З мене наче зробили чорну овечку. При цьому я не бачив довкола ніякої еволюції відтоді, як пішов сер Алекс. Прогресу нуль.

Тен Хаг? Я не поважаю його, оскільки він не виявляє поваги до мене. Якщо до мене немає респекту, то й від мене не буде», - сказав Роналду.

Раніше стало відомо, що Роналду міг завершити кар'єру у 2019 році через Мессі.

Оцініть матеріал
(149)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Вся історія настільки заплутана... Є гравець-легенда. І останні великі успіхи МЮ пов'язані саме із Роналду. Так, безумовно і з Фергюсоном. Але Роналду - був ключовий гравець. Він повернувся в МЮ, хоча міг перейти в дуже багато команд, які мали більше перспектив, з метою підняти МЮ, допомогти своїй команді, яка заклалал фундамент його видатної кар'єри.
І його дійсно тут не поважають. Тен Хаг може і хороший тренер, може він дійсно хоче чогось досягнути. Але досягнень не так і багато. Навіть у чемпіонаті МЮ не світять перемоги найближчі сезони. Максимум - боротьба за зону ЛЧ. Та треба знаходити баланс із гравцем, який прийшов у МЮ з метою допомогти повернутись на вершину.
Тен Хаг і поряд не стоїть із досягнення Роналду у тому ж МЮ. Він же останній гравець, який вигравав ЗМ у цій команді, приводив її до перемоги у ЛЧ.
А так безумовно Роналду помилився. Він вже у віці. 37 - серйозно для футболу. Треба повертатись у Спортінг і з цією командою боротись. Або їхати в Катар, чи в Штати і заробляти гроші на контракті. На сьогодні і він, і тренер, і весь цей конфлікт тільки тягнуть МЮ до негативних результатів і поганого мікроклімату у роздягальні.
123455432
 Тен Хаг це тренер, який не буде шукати балансу з футболістами, бо він такий тренер, що його всі мають слухатися, виконувати його завдання та його вимоги. А Роналдо звичайно не буде це робити, бо він типу крутий і старий. І Кріштіано вважає, те що його не поважають, але це не так
Old  Т
Что думал,  то и высказал.  А  ярлык скандальности уже лепят недожурналисты.
⬆️
Он всё больше превращается в нарцисс.
nick07
певна доля правди звісно є в його словах, але..... ЩО заважало Рону викупити самому свій контракт, як це провернули з Неймаром ПСЖ? Зрозуміло що там гроші дали катарці, але у випадку Рона, якщо хотів піти (про що і сам говорив), то міг і сам викупити, грошей явно вистачає. 
TimurKhAI
Источник - sport.ua
-----
Криш давал интервью sport.ua? Ну красавчики, конечно, что сумели организовать диалог со звездой такого масштаба 
Am
Шкода що тен хаг такий дурник як і керівництво МЮ...Роналдо бажаю успіхів на ЧС, впевнений він ще себе покаже
jugulator
Яка гнила ця iнстасамка. I це в 37 рокiв!
dassin
ха, яке високомірне підрило
Выталкиватель парашутистов
Все голубые футболисты страдают манией величия и считают, что им все должны. А если еще он звезда , то запросы просто зашкаливают. Но тренеру глубоко плевать на его проблемы в жизни, выходи на поле и отрабатывай деньги за которые тебя купили. Не хочешь - свободен, как птица в полете...
India Life
Ты уже не ТОП, переходи в чемпионат Китая
Выталкиватель парашутистов
У любого тренера возникают проблемы с геями в своей команде. А с такими амбициозными и самовлюбленными геями как Рональдо - тем более. Почему-то эти ущербные голубые считают себя центром Вселенной. И молодец тренер, что не дал Рональдо сесть себе на голову. А этому голубому,пора подумать об отдыхе, еще пару лет и его во вторую лигу никто не попросит...