Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 13 листопада 2022, 06:13
6012
10

Вадим ГУТЦАЙТ: «Бєленюк ніде не працював. Я не знаю його як фахівця»

Міністр молоді та спорту України – про Жана Беленюка

| Оновлено 13 листопада 2022, 06:13
6012
10
Вадим ГУТЦАЙТ: «Бєленюк ніде не працював. Я не знаю його як фахівця»
mms.gov.ua. Вадим Гутцайт

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт прокоментував своє ставлення до олімпійського чемпіона і депутата Жана Беленюка, який балотується на пост президента НОК.

«Конструктивна розмова з Беленюком? Така розмова може бути, якщо людина десь попрацює, чомусь навчиться, буде знати, чого він хоче, а не хтось йому буде писати листи. Я ж можу розмовляти на різні теми. Я знаю, як все зробити, як все побудувати. Він – олімпійський чемпіон, це дуже добре, дуже класно. Як і Олена Підгрушна, олімпійська чемпіонка, це наші поважні спортсмени. Я до них ставлюся з повагою. А як можна ставитися до олімпійського чемпіона? Ми в своїй спортивній родині повинні відноситись один до одного з повагою. І це головне.

По роботі: я не знаю про цю людину (Беленюка – ред.), ця людина ніде не працювала. Реальної допомоги Міністерству молоді та спорту України від цієї людини, як народного депутата, ніякої не було. Ми не знаємо його думки, ми не знаємо, що він буде робити. Тобто я поважаю Беленюка як олімпійського чемпіона, а як фахівця взагалі не знаю. І впевнений, що вся Україна цього не знає, бо він ніде не працював».

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Чемпіон світу з ковзанів Свінгс виграв етап кубка Європи зі спідскейтингу
Інші види | 22 квітня 2024, 22:10 0
Чемпіон світу з ковзанів Свінгс виграв етап кубка Європи зі спідскейтингу

Бельгієць підтверджує статус одного з найсильніших ролерів світу

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Rolan Stkomarovskiy
Гутцайт - маючи досвід як керівник збірної з фехтування десятиліттями по суті провалив минулу олімпіаду. Лише одна бронза. Тому там нема чим сильно вихвалятися.  Видно що Гутцайт - це людина системи, а в нас ця система гнила, брехлива та кримінально-гопнічеська.
Гутцайт по стилю - типовий диктатор, хитрий, цинічний, мутний та жадібний як до влади, так і до всього іншого.
На такій посаді як у Гутцайта відсутня прозорість та конкуренція, а тому  важко оцінити реальний рівень людини. Там легко ховатися за спинами підлеглих та обставин.  
Выталкиватель парашутистов
Ребята, чтобы мы тут не говорили и не ламали копья, вопрос, кто будет президентом НОК Украины, давно решен в ОП на Банковой. Такую дожлность не дадут на откуп каким-то там делегатам, пусть они хоть десятикратными олимпийскими чемпионами будут.  Хоть одного президента национальной федерации избрали в честном голосовании? Не вспомнили? Я тоже не вспомнил. Одни  скандалы и судебные разбирательства после выборов. Мне вот вчера товарищ рассказал, как выбирали президента федерации биатлона - строго по указанию свыше. Пытались некоторые повозмущаться, а  толку? 
pas2012
п.Гутцайт кандидат від "слуги народу" нажаль тут все вирішать...
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Бензар Євген
Я теж безумовно поважаю нашого олімпіоніка! Але він у чиновнічній справі як і всі зелені може мабуть тільки обіцяти та макарони на вуха людям розвісити. Обіцяти ж не мішки ворочати! А яке велике крадівництво при цій владі ми бачимо. На жаль немає серед претендентів фахівців достойних взагалі. Буде мабуть як і все при зелених, тобто по роялю прутнем.