Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 листопада 2022, 20:05
872
0

Фулхем – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Позитивні емоції Кубка ліги заглушать проблеми у чемпіонаті

| Оновлено 13 листопада 2022, 20:05
872
0
Фулхем – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 13 листопада, у Лондоні на стадіоні «Крейвен Котедж» відбудеться матч шістнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють лондонський «Фулхем» та «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток рефері Пола Тірні з Ланкаширу прозвучить о 18:30 за київським часом.

Фулхем


Команди, які рік через рік подорожують поміж двома сусідніми дивізіонами у футбольній системі однієї країни допустимо називати «ліфтами» або «ліфтерами», і останнім часом лондонський «Фулхем», мабуть, вирішив, що таке прізвисько йому личитиме. Під керівництвом Славіши Йокановича «котеджери» виходили до Прем'єр-ліги в сезоні-2017/18, після чого під керівництвом Скотта Паркера двічі повторювали схожий маршрут, проте все одно у результаті поверталися до Чемпіоншипу. І лише прибуття на керівну посаду Марку Сілви бачиться оптимальним рішенням для найстарішої команди столиці Великобританії – зараз «дачники» йдуть дев'ятими в турнірній таблиці, тоді як конкурентам досить складно зрушити їх з місця.

Якщо протягом поточного сезону «Фулхем» отримував можливість вхопитися за очки, то неодмінно нею користувався, що було помітно ще по матчу першого туру проти «Ліверпуля» (2:2). Після цього, підопічні Сілви брали участь у кількох класних столичних дербі проти «Вест Хема», «Арсеналу» та «Тоттенхема», проте більше не набрали жодного очка у матчах проти принципових суперників. Так само, як і не вдалося «Фулхему» це зробити у грі проти «Манчестер Сіті» тижнем раніше (1:3), через що його позиції були успішно атаковані «Брайтоном» та «Ліверпулем». Досить висока щільність у табелі про ранги саме в цій зоні дозволяє лондонському клубу розраховувати на реванш вже найближчим часом, бо на Різдво на них чекає кілька перспективних суперників.

Манчестер Юнайтед


Уже сьогодні очевидно, що в контексті поточного сезону нідерландський фахівець Ерік тен Хаг не має шансів відразу досягти найвищих досягнень з новою командою. У Англії футбол влаштований таким чином, що без стабільності розраховувати на впевнене перебування на вершині турнірної таблиці не доводиться, і в той самий час саме під час останніх виступів «Манчестер Юнайтед» у чемпіонаті не зумів продемонструвати належну сталість. «Червоні дияволи» востаннє ставили на потік переможні результати ще на початку вересня цього року, після чого яких лише пригод вони не натерпілися.

Очевидно, що представники настільки іменитого клубу зрештою не могли не опинитися серед учасників майбутнього чемпіонату світу, тому досить своєчасну павзу в сезоні футболісти тен Хага таки отримають. «Манчестер Юнайтед» має ґрунтовно подумати над тим, як саме їм проводити дуель проти каталонської «Барселони» на початку лютого наступного року.

У цей же час, поки йде міжнародна пауза, єдиним приводом для головного болю футболістів з Манчестера має бути їхнє становище в турнірній таблиці – четвертий рядок лише за шість очок відставання від «Тоттенхема» при двох матчах у запасі. Ситуація, якій можуть позаздрити багато клубів АПЛ, проте вона залишатиметься такою лише у тому випадку, якщо «Юнайтед» зможуть вийти на тривалу смугу вдалих результатів. Для початку ж, можна буде просто не продовжити смугу невдач після гри проти «Астон Вілли» (1:3).

Орієнтовні склади


«Фулхем»: Лено – Робінсон, Рим, Діоп, Декордова-Рід – Пальїнья, Керні – Вілліан, Перейра, Вілсон – Вінісіус.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Шоу, Мартінес, Лінделеф, Маласія – Фернандеш, Еріксен, Каземіро – Рашфорд, Мартіаль, Гарначо.

Не зіграють: Кебано, Мітрович, Рід, Соломон, Тете – Варан, Вільямс, Грінвуд, Далот, Туанзебе.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку колектив Еріка тен Хага продовжить набирати обертів. Нашою ставкою буде позиція – «Манчестер Юнайтед» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.65 за лінією Parimatch.

13 листопада, неділя

«Фулхем» – «Манчестер Юнайтед»
Лондон. «Крейвен Коттедж». 18:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Пол Тірні (Ланкашир, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 3.90
  • 3.85
  • 1.92
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 04:32 1
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі наступного сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.