Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 13 листопада 2022, 05:47
469
0

Шальке – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Чемпіон хоче піти у відпустку з упевненою перевагою над переслідувачами

| Оновлено 13 листопада 2022, 05:47
469
0
Шальке – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 12 листопада, у Гельзенкірхені на «Фельтінс Арені» відбудеться матч п'ятнадцятого туру чемпіонату Німеччини з футболу, у якому зіграють гельзенкірхенський «Шальке» та мюнхенська «Баварія». Стартовий свисток арбітра Фелікса Цваєра з Берліна прозвучить о 19:30 за київським часом.

Шальке


Знайти стабільність у результатах виступів гельзенкірхенського «Шальке» на відтинку тривалістю останніх десять років практично неможливо. «Кобальтові» за кілька сезонів примудрилися пройти шлях від «срібного» призера під керівництвом Доменіко Тедеско (2017/18) до повних провалів у роботі Гууба Стівенса, Давида Вагнера та Дімітріоса Граммозіса. Як підсумок, «королівські сині» один футбольний рік вимушено провели у другому за силою дивізіоні, завдяки перемозі в якому оформили швидке повернення до «еліти». Цей успіх відбувся для них під керівництвом грецького фахівця, який не допрацював до кінця минулої кампанії, після чого розпочалася чехарда на керівній позиції у «Шальке».

Чотири наставники намагалися вести колектив із різним ступенем ефективності, але діставати гельзенкірхенців з останнього рядка турнірної таблиці Бундесліги, усе ж таки, доведеться одному. Нині «кобальтові» йдуть із аналогічною динамікою зразка позаминулого сезону, забиваючи критично мало голів (13 у 14 матчах), але при цьому пристойно пропускаючи (30). Фактично, «Баварія» розташувалася якраз дзеркальним чином по відношенню до своїх майбутніх суперників, а зустріч проти флагмана німецького футболу для команди Райса нічого доброго не віщує. Посеред тижня «Шальке» з третьої для їхнього нового наставника спроби завершив серію із семи поразок поспіль, скромно обігравши «Майнц» (1:0), але перспектив перед майбутньою дуеллю для них цей результат не відкриває жодних.

Баварія


Незрозуміла пауза у досягненні найкращих із можливих результатів у виконанні команди Юліана Нагельсманна зразка кінця серпня – початку вересня залишила по собі надто багато питань. Мюнхенська «Баварія» тричі поспіль зіграла внічию і зазнала першої поразки в поточному розіграші Бундесліги, в результаті чого виявилася сильно нижчою за перші рядки, на яких звикла знаходитися останні десять років. Однак чорна смуга для «Рекордмайстера» зрештою добігла кінця, і зараз вони не втрачають очки вже дев'ять матчів поспіль. Баварія при цьому встигла і групу Ліги чемпіонів УЄФА з комфортним відривом виграти, і захопити лідерство знову.

У актуальних кондиціях мюнхенці нагадують себе найкращих часів – стабільності у грі на внутрішній арені немає жодної, проте ставка виключно на результат дає результати за все ще не до кінця налагодженому механізму взаємодії між гравцями. «Баварія» найближчим часом вирушить до одного з міст Рурського басейну, де востаннє втрачала очки ще у 2014 році (1:1), після чого Німеччина піде у відпустку через початок чемпіонату світу, проте виходити з нього «зірці півдня» доведеться матчами проти РБ «Лейпциг», «Кельна» та «Айнтрахта» Франкфурт, за підсумками яких максимуму очок можна і не здобути. Звідси напрошується висновок – лідер чемпіонату приїде до абсолютного аутсайдера на останній тур перед мундіалем лише за черговою перемогою.

Орієнтовні склади


«Шальке»: Шволов – Мор, Матріциані, Йосіда, Бруннер – Краус, Крал – Бюлтер, Молле, Дрекслер – Польтер.

«Баварія»: Нойєр – Ернандес, Упамекано, Павар, Мазрауї – Горецка, Кімміх – Коман, Мусіала, Гнабрі – Шупо-Мотінг.

Не зіграють: Сіссе, Салазар, Аувеян, Граймль, Камінскі, ван ден Берг – Девіс, Мане, Мюллер, Сарр.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі на нас чекає односторонній футбол із підсумковою перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Баварія» (-2) з коефіцієнтом 1.74 за лінією Parimatch.

12 листопада, субота

«Шальке» – «Баварія»
Гельзенкірхен. «Фельтінс Арена». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta Sports
Арбітр: Фелікс Цваєр (Берлін, Німеччина)
Прогноз Sport.ua – 0:3
Parimatch
  • 15.50
  • 8.30
  • 1.18
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Усик відповів Бетербієву, який вважає, що переміг українця на ОІ-2012
Бокс | 27 березня 2024, 15:54 1
Усик відповів Бетербієву, який вважає, що переміг українця на ОІ-2012

Олександр добре пам'ятає той бій

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»
Футбол | 27 березня 2024, 18:18 2
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»

Колишній тренер київського «Динамо» оцінив прогрес українського воротаря «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.