Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 листопада 2022, 05:46
1185
0

Манчестер Сіті – Брентфорд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Один із лідерів проти середняка – інтриги немає?

| Оновлено 13 листопада 2022, 05:46
1185
0
Манчестер Сіті – Брентфорд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 12 листопада, у Манчестері на полі арени «Етіхад Стедіум», місткістю 53 400 глядачів, відбудеться матч 16 туру чемпіонату Англії, в якому «Манчестер Сіті» зіграє з «Брентфордом». Стартовий свисток у матчі пролунає о 14:30 за київським часом.

Манчестер Сіті

Підопічні Пепа Гвардіоли у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги посідають 2 місце. У них в активі 32 очки. Це на два пункти менше, ніж у «Арсеналу», який одноосібно лідирує. У 13 матчах «містяни» здобули 10 перемог, 2 рази зіграли внічию та зазнали 1 поразки.

Єдиної поразка у нинішній АПЛ «Манчестер Сіті» зазнав 16 жовтня у матчі з «Ліверпулем» – 0:1. Після нього «Сіті» по черзі розібрався з «Брайтоном» (3:1 вдома), «Лестером» (1:0 у гостях) та «Фулхемом» (2:1). Привертає увагу той факт, що команда Гвардіоли у трьох з чотирьох останніх ігор пропускала.

«Манчестер Сіті» у нинішньому чемпіонаті Англії є лідером за успіхами на своєму полі. Він провів на «Етіхаді» 7 матчів та здобув у них 7 перемог із загальним рахунком 29:7. Зазначимо середню результативність «містян» у рідних стінах. Вона становить 4,1 гола за гру.

У майбутньому матчі Гвардіола не зможе задіяти лише Вокера. Але він не грає ще з початку жовтня та пропустив вже 10 матчів команди.

Брентфорд

Підопічні Томаса Франка у турнірній таблиці АПЛ розташовуються на 11 позиції, маючи 16 пунктів. «Брентфорд» у 14 матчах здобув 3 перемоги, 7 разів зіграв внічию і зазнав 4 поразок.

На сьогодні команда йде на серії із чотирьох поєдинків без перемог. Востаннє вона перемагала 14 жовтня, обігравши вдома «Брайтон» – 2:0. Потім були нічия 0:0 на своєму полі з «Челсі», поразка 0:4 у гостях у «Астон Вілли» та знову нічиї 1:1 з «Вулверхемптоном» (вдома) і 2:2 у гостях із «Ноттінгемом».

Зараз у «бджіл» у клубному лазареті знаходиться майже половина стартового складу, а саме Аєр, Гуд, Баптіста, Стракоша, Хікі та Янссон. Під запитанням Янельт.

Орієнтовні склади

Манчестер Сіті: Едерсон – Стоунс, Діаш, Лапорт, Канселу, де Брейне, Родрі, Гюндоган, Сілва, Фоден, Холанд.

Брентфорд: Рая – Рерсльов, Мі, Піннок, Генрі, Єнсен, Оньєка, Дасилва, Мбемо, Льюїс-Поттер, Тоні.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть показати свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.13 по лінії Parimatch.

12 листопада, субота

Манчестер Сіті – Брентфорд
Манчестер. «Етіхад Стедіум». 14:30
ТБ-трансляція – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 3:0
Parimatch
  • 1.13
  • 9.30
  • 24.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.