Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 листопада 2022, 04:00
2123
0

Перша перемога у сезоні. Чорноморець здолав Минай

Одеський клуб здобув першу перемогу у сезоні

| Оновлено 11 листопада 2022, 04:00
2123
0
Перша перемога у сезоні. Чорноморець здолав Минай
УПЛ

Сьогодні, 10 листопада, у рамках 12-го туру УПЛ сезону 2022/2023 футбольний клуб «Минай» на своєму стадіоні приймав одеський «Чорноморець». Перемога дозволила б представникам Закарпаття відірватися від зони вильоту. Гості також мали серйозний настрій, адже цього чемпіонату ще не перемагали і йшли на самому дні турнірної таблиці. Після поразки від «Динамо» Роман Григорчук озвучив мету – 12 очок у наступних 5 матчах, тому «моряків» влаштовував лише тріумф.

Після стартового свистка контроль м'яча був за підопічними Шарана, однак перша контратака візитерів дала свої плоди. Вінгер Наумець вдало накрутив захисників і змусив одного з них порушити правила прямо у штрафному майданчику. Анастасія Романюк без роздумів вказала на «позначку». Бити наважився Ілля Путря. Хавбек зумів переграти голкіпера Олександра Бандуру.


Фото – УПЛ

Такий нокдаун похитнув упевненість у собі «Минаю». Наступні 15 хвилин ініціативою володів «Чорноморець». Особливо виділялись Наумець та його колега з протилежного флангу Брагару. Потім господарі вирівняли гру, але до небезпечних моментів справа не доходила. Це змушувало нервувати Володимира Шарана. Через свою емоційність він отримав жовту картку на 35-й хвилині.

Незадовго до закінчення першого тайму Брагару наважився на дальній удар, Бандура не дістався м'яча, але його підстрахувала поперечина. Вже в компенсований час мав свій момент і «Минай», але ні Коломоєць, ні Гончар не змогли замкнути простріл одноклубників.

Другий тайм розпочався у боротьбі, команди все частіше фолили. Перший момент виник лише на 57-й хвилині, проте удар Наумця із чотирьох метрів заблокував Горін.


Фото – УПЛ

Друге дихання у господарів з'явилося після того, як був вилучений канадський бек одеситів Манджрекар. Щоправда, за кілька хвилин колектив Григорчука перебудувався і до кінця зустрічі успішно оборонявся, навіть вибігаючи у контратаки.

Останні хвилини матчу пройшли під диктовку «Минаю». Небезпечно бив Колесник, але удар прийшовся вище за поперечину. «Чорноморець» успішно витримав сумбурний тиск і здобув свою першу перемогу.

«Моряки» тепер мають шість очок, але все одно посідають останнє місце. «Минай» із дев'ятьма пунктами тепер йде на 14-му місці.

Українська Прем'єр-Ліга. 12-й тур.

«Минай» – «Чорноморець»

Путря, 5 пенальті

Шаран, 35, Трубочкін 73 – Манджрекар, 46, Кубемба 81

Манджрекар (71)

«Минай»: Бандура, Горін, Гончар, Нємчанінов, Трубочкін (Рогозинський, 79), Вітенчук, Воробчак (Дмитрук, 67), Хахльов, Твердохліб (Колесник, 79), Кулієв (Кравчук, 86), Коломоєць (Вишневський, 46).

«Чорноморець»: Непогодов, Єрмаков, Манджрекар, Путря, Салюк, Кравченко, Плакса (Білий, 75), Брагару, Бобко (Політило, 68), Наумець, Кубемба (Гладкий, 85).

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Минай» (Минай).

МИНАЙ – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

71’
Manjrekar James (Чорноморець) отримує червону картку.
5’
ГОЛ ! З пенальті забив Ілля Путря (Чорноморець).
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.