Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Південь
| Оновлено 11 листопада 2022, 07:41
23748
7

Щодо Херсону путіним ухвалено остаточне рішення

Кремлівський карлик корчить із себе великого військового стратега

| Оновлено 11 листопада 2022, 07:41
23748
7
Щодо Херсону путіним ухвалено остаточне рішення
Twitter

Одним із гарячих напрямків у війні з рашистами на сьогодні залишається Херсонський. Для ЗСУ справи там складаються хоч і важко, але з добрими перспективами.

Як стверджують аналітики Інституту вивчення війни (ISW), через організовані дії українських сил на Херсонському напрямку для рашистів там зараз у пріоритеті не спроби повністю зупинити наступ ЗСУ, а провести виведення своїх сил через Дніпро з правого берега Херсонської області.

«Український контрнаступ на Херсонському напрямку з серпня – скоординована кампанія з перехоплення, спрямована на те, щоб змусити російські війська відступити за Дніпро без необхідності великих наземних наступальних операцій з боку України, ймовірно, увінчалася успіхом», – йдеться в останньому звіті ISW.

У свою чергу телеграм-канал «Генерал СВР» повідомляє, що у кремлі його господарем-карликом вже ухвалено остаточне рішення щодо відступу із Херсона. Причиною цього названо невдалі перемовини з Іраном відносно постачання балістичних ракет. Рашисти та особисто путін на них сильно розраховували.

«З балістичними ракетами ситуація ще складніша. Тегеран начебто і не проти постачання, але у малих кількостях і поки що у підвішеному стані питання з можливістю здійснювати пуски ракет. Погані новини з Ірану стали «останньою краплею» у ухваленні рішення путіним про здачу Херсона. Ситуація на фронті така, що за поточних тенденцій російські війська до літа наступного року будуть змушені залишити всі окуповані території України та спробувати закріпитися в обороні в Криму, при цьому можлива втрата контролю над деякими районами Брянської, Курської, Білгородської, Воронезької та Ростовської областей», – стверджує інсайдер інформації.

Оцініть матеріал
(196)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів (оновлюється)
Хокей | 13 травня 2024, 08:00 1
Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів (оновлюється)

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Байєр не програє вже 50 матчів поспіль. Але це ще не рекорд усіх часів
Футбол | 13 травня 2024, 08:01 9
Байєр не програє вже 50 матчів поспіль. Але це ще не рекорд усіх часів

Шотландський «Селтік» з 1915 по 1917 рік не поступався у 62 поєдинках поспіль

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Spaceman
Щось я автора не зрозумів - якщо москалі до літа залишать всі окуповані території України,то як вони будуть закріплюваться в Криму???
Alex Suz
Яка гарна фотография 
Весняна Сова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
⬆️
Когда масквичи начнут массово сдаваться в плен, тогда можно и обсуждать тему освобождения Херсона.   А пока одни догадки. (
Выталкиватель парашутистов
Выйдя с города и перебравшись на другой, укрепленный берег, орки будут системно уничтожать город , снарядов для Градов и Смерчей у них хватит еще лет на 10, может быть как  с Мариуполем. Жалко тех жителей, которые решат остаться в городе. А что мешает нашим перелопатить их при форсировании Днепра? Или есть договоренности,что наши их пропускают без потерь, как Гиркина выпустили в Донецк со Славянска ?