Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2022, 02:02
14503
15

Довбик продовжує феєрити. Дніпро-1 виграв у Колоса

Команда Олександра Кучера продовжує лідирувати у турнірній таблиці

| Оновлено 10 листопада 2022, 02:02
14503
15
Довбик продовжує феєрити. Дніпро-1 виграв у Колоса
СК Дніпро-1

У матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги «Колос» на своєму домашньому стадіоні у Ковалівці приймав «Дніпро-1». Поєдинок був запланований на 13:00, але не встигли команди розіграти м'яч, як у Київській області було оголошено повітряну тривогу. Поєдинок розпочався із двогодинною затримкою.

Матч запам'ятався двома пенальті та хет-триком Артема Довбика. Вперше форвард «Дніпра-1» відзначився вже на 5-й хвилині, реалізувавши 11-метровий удар, призначений за фол Романа Гончаренка проти Валентина Рубчинського. Господарі відігралися у середині першого тайму, цьому знову сприяло рішення головного арбітра вказати на «крапку».

Реалізував пенальті у «Колоса» Вадим Мілько. Проте паритет на табло було відновлено ненадовго, вже за п'ять хвилин Довбик оформив дубль, відзначившись після передачі від Олександра Піхальонка. А на 77-й хвилині головний бомбардир дніпрян відзначився третім забитим м'ячем.

УПЛ

«Колос» відігратися не зміг. Поєдинок завершився черговою перемогою команди Олександра Кучера, яка ще на крок наблизилася до того, щоб стати «зимовим чемпіоном» та мати добрі шанси вперше в історії виграти національний чемпіонат.

Щодо «Колоса», то команда Ярослава Вишняка зазнала другої поразки поспіль. Вона займає 7-й рядок у турнірній таблиці чемпіонату УПЛ.

У наступному турі «Дніпро-1» проведе виїзний матч проти полтавської «Ворскли», а «Колос» також у гостях протистоятиме київському «Динамо».

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур.

«Колос» – «Дніпро-1» – 1:3

Мілько 31 (пен.) - Довбик 5 (пен.), Довбик 36, Довбик 81

Мілько 34, Чорноморець 53, Болбат 65 - Бабенко 24

«Колос»: Волинець, Гончаренко, Смирний (Попов 67), Мілько, Чорноморець, Безбородько (Ісаєнко 82), Золотов, Чоботенко, Мякушко (Ільїн 83), Болбат, Задоя (Оріховський 55)

«Дніпро-1»: Валеф, Адамюк (Кононов 90+1), Сарапій, Бузанелло, Довбик, Гуцуляк (Танчик 46), Бабенко, Рубчинський, Назаренко, Піхальонок (Логінов 83), Гомес

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Стадіон: «Колос» (с. Ковалівка).

КОЛОС — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

77’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Дніпро-1).
36’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Дніпро-1).
31’
ГОЛ ! З пенальті забив Вадим Мілько (Колос К).
5’
ГОЛ ! З пенальті забив Артем Довбик (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(143)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Дніпро дуже спокійно виглядає. Все впевненіше та впевненіше. На зло всім! Сподіваюся, що у Гуцуляка не рецидив, це буде ще одна вагома втрата перед матчем із Фк Мудрик. 
FunDK
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Чернов
Люди живут не реалиями а заглядывают в ирреальный мир и гадают что было бы с клубами если бы не было Довбика Мудрика или Блохина .Живите и радуйтесь что есть.Есди бы не было Мудрика не было бы даже Лиги Европы 
Александр Чернов
Непонятно почему все зла только желают Днепру .особенно болельщики киевского Динамо .Если Динамо никакое то какое отношение к этому имеет Днепр ?
Лавочкин
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Лавочкин
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил