Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
08.11.2022 21:45 – FT 4 : 1
Кубок англійської ліги
| Оновлено 08 листопада 2022, 21:36
1211
0

Борнмут – Евертон. Прогноз і анонс на матч Кубку англійської ліги

Зустріч команд, для яких кубковий турнір ризикує стати палицею в колесах

| Оновлено 08 листопада 2022, 21:36
1211
0
Борнмут – Евертон. Прогноз і анонс на матч Кубку англійської ліги
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 8 листопада, у Борнмуті на стадіоні «Віталіті» відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка англійської ліги з футболу, у якому зіграють «Борнмут» та «Евертон». Стартовий свисток рефері Даррена Інгленда з Йоркширу прозвучить о 21:45 за київським часом.

Борнмут


Два сезони в Чемпіоншипі для «Борнмута» були досить важким часом очікування, проте минулого футбольного року вони зуміли здобути «срібні» нагороди другого за силою дивізіону країни, завдяки чому опинилися знову серед найсильніших команд Англії. Залишилося тільки зрозуміти, що саме хочуть отримати «вишні» від поточного сезону, оскільки вони вже встигли розпрощатися зі Скоттом Паркером, який і забезпечив підйом у найвищий дивізіон, через незадовільні результати в серпні. Замість фахівця-початківця прийшов ще менш досвідчений Гарі О'Ніл, і не можна сказати, що «Борнмут» став показувати футбол якісно іншого зразка.

Принаймні, під керівництвом 39-річного наставника команда з графства Дорсет хоча б на початковому етапі здобувала очки, яких явно не добирала на старті кампанії. Однак, якщо подивитися на календар, то за Паркера скромний за фінансовими апетитами клуб протистояв «Арсеналу» та «Манчестер Сіті», тоді як матч проти «Ліверпуля» (0:9) фактично й відправив у відставку тодішнього наставника.

При цьому, на даному етапі кубкового турніру «Борнмут» опинився лише завдяки перемозі над «Норвічем» у серії пенальті та додатково обіграв «Астон Віллу» у чемпіонаті. І чи варто було за таких умов знімати головного тренера, якщо в підсумку в останніх чотирьох матчах проти суперників рівня складності від «Саутгемптона» до «Тоттенгема» «вишні» взагалі не здобували перемог?

Евертон


Франк Лемпард у цьому контексті може бути виключно вдячний керівництву свого клубу за терпіння, із яким вони переносять кожну нову невдалу серію виступів «Евертона». На старті кампанії здавалось, що «іриски» взялися продовжувати серію невдач, проте потім видали сім матчів без поразок, серед яких була і кубкова зустріч проти скромного «Флітвуда» (1:0). Уже незабаром після смуги вдалих виступів ліверпульський колектив спіткнувся в календарі об «Манчестер Юнайтед», «Тоттенхем» та «Ньюкасл», і з того часу не може віднайти свою гру.

Матч проти «Лестера» на попередніх вихідних був навіть у чомусь показовим (0:2). «Евертон» завдав лише двох ударів у площину воріт суперників, яких через фінансові проблеми вважали абсолютно безнадійним колективом із самого старту кампанії. Як наслідок, становище «ірисок» у турнірній таблиці знову погіршилося, що також безпосередньо впливає і на сприйняття гри від українця Віталія Миколенка, якому вже вдалося стати невід'ємною частиною колективу Лемпарда.

Але в цьому і полягає заковика – «Евертону» на вихідних належить зіграти проти «Борнмута» ще й у чемпіонаті, тому там нашого співвітчизника буде набагато більше шансів побачити. Вилітати з Кубка на такій ранній стадії не є привабливою пропозицією, але в поточних кондиціях ліверпульців дуже складно передбачити їхнє майбутнє після завершення чемпіонату світу-2022 у Катарі.

Орієнтовні склади


«Борнмут»: Траверс – Земура, Мефам, Стівенс, Стейсі – Станіслас, Пірсон, Лерма, Крісті – Мур, Біллінг.

«Евертон»: Бегович – Винагре, Кін, Голгейт, Паттерсон – Дукуре, Гарнер, Івобі – Гордон, Мопе, Грей.

Не зіграють: Брукс, Келлі, Нето – Годфрі, Калверт-Льюїн, Міна, Таунсенд.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку справа може дійти навіть до серії пенальті, але гості все одно пройдуть далі. Нашою ставкою буде позиція – Прохід «Евертона» з коефіцієнтом 1.78 за лінією Parimatch.

8 листопада, вівторок

«Борнмут» – «Евертон»
Борнмут. «Виталити». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Даррен Інгленд (Йоркшир, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 2.90
  • 3.90
  • 2.46
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Брюгге та Андерлехт ведуть гонку за золото. Соболь вийшов на заміну в Генка
Футбол | 25 квітня 2024, 01:05 0
Брюгге та Андерлехт ведуть гонку за золото. Соболь вийшов на заміну в Генка

Увечері 24 квітня відбулися матчі 5-го туру 2-го раунду чемпіонату Бельгії

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.