Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2022, 15:06
8349
5

Вольова перемога. Дніпро-1 за хвилину перевернув хід гри з Минаєм

Незважаючи на кадрову ситуацію, дніпровська команда тримає чемпіонський темп

| Оновлено 06 листопада 2022, 15:06
8349
5
Вольова перемога. Дніпро-1 за хвилину перевернув хід гри з Минаєм
СК Дніпро-1

«Дніпро-1» підходив до матчу проти «Миная», не маючи поразок у нинішньому сезоні чемпіонату УПЛ. Але команді Олександра Кучера потрібно було не просто не програвати, а брати максимальну кількість очок, оскільки саме вона несподівано лідирує в чемпіонській гонці.

Серія успішних результатів призвела до того, що «Дніпро-1» вважався явним фаворитом у номінально домашній зустрічі на стадіоні «Авангард» в Ужгороді, який став для дніпрян майже рідним у зв'язку з війною. З перших хвилин Артем Довбик та компанія контролювали гру та створювали моменти один за одним.

Ще у першому таймі «Дніпро-1» мав щонайменше три можливості для того, щоб відкрити рахунок, проте м'яч просто не йшов у ворота закарпатців. В одних епізодах дніпрянам не вистачало точності, в інших на висоті були оборона суперника та голкіпер. А на 17-й хвилині удар Довбика у підкаті на себе прийняла штанга.

На перерву команди пішли за нудних нулів на табло. На початку другої половини гри мало що змінилося: підопічні Кучера, як і раніше, грали першим номером, а футболісти «Миная» оборонялися і чекали свого шансу. І дочекалися. На 64-й хвилині Немчанінов з лівого флангу прострілив у штрафний майданчик, де сумбуром скористався Воробчак, після удару якого бразильському воротареві Валефу довелося діставати м'яч із сітки своїх воріт.

Головний тренер минайців Володимир Шаран недовго радів успішній атаці. Буквально за хвилину дніпряни перевернули все з ніг на голову, забивши у ворота суперника одразу два м'ячі. Спочатку відзначився Едуард Сарапій, який класно пробив головою після навісу з кутового. А вже за хвилину Олексій Гуцуляк, який вийшов на заміну, вивів свою команду вперед, замкнувши простріл з лівого флангу.

А за 14 хвилин до кінця основного часу питання про результат поєдинку було знято з порядку денного. Алжирець Яніс Амаш довів перевагу дніпрян у рахунку до двох м'ячів після прострілу від Гуцуляка. Після цього підопічні Шарана практично повністю опустили руки та майже не робили жодних спроб відігратися у рахунку.

3:1 – команда Олександра Кучера здобула чергову перемогу та зберігає лідерство в турнірній таблиці чемпіонату. Закарпатці програли другий матч поспіль.

Українська Прем'єр-ліга. 11 тур.

«Дніпро-1» – «Минай» – 3:1.

Сарапій, 67, Гуцуляк, 68, Амаш, 76 - Воробчак, 64.

«Дніпро-1»: Валеф, Бузанелло, Сарапій, Сваток (Гомес, 83), Адамюк (Кононов, 89), Амаш, Бабенко, Рубчинський (Когут, 65), Піхальонок (Логінов, 89), Назаренко (Гуцуляк, 65), Довбик.

«Минай»: Бандура, Горін, Гончар, Трубочкін, Нємчанінов, Вітенчук, Хахльов, Твердохліб (Байдал, 77), Воробчак (Касімов, 83), Вишневський (Колесник, 63), Кулієв (Рогозинський, 83).

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

ДНІПРО-1 - МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Щоб ви розуміли ситуацію навколо Дніпра. 5 польових гравців на заміні. Пуріта, Гуцуляк (тільки нещодавно відновився), Бланко, Горбунов, Танчик, Громов, Лучкевич – травмовані гравці, 7! А Балулі зовсім усунули. Сваток і Адамюк – великі проблеми зі здоров'ям, пах, але вони грають через не можу! Грають без перенесення матчів на відміну від деяких мажорів. І незважаючи ні на що, займають перше місце з невеликим відривом, це реально фантастика!
Щодо матчу, вийшов майстер Гуцуляк та зробив гру. З перемогою, дніпряни!
Igor Tkachuk
У хлопців чемпіонський хід
Remark
Красивый дог.
BestOf
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил