Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 листопада 2022, 21:20
1747
0

Ювентус – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Загальноіталійське дербі двох невдах на старті сезону

| Оновлено 06 листопада 2022, 21:20
1747
0
Ювентус – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 6 листопада, у Туріні на стадіоні «Альянц Стедіум» відбудеться матч тринадцятого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють туринський «Ювентус» та міланський «Інтер». Стартовий свисток арбітра Даніеле Довері з Риму прозвучить о 21:45 за київським часом.

Ювентус


Легендарне Derby d'Italia останні кілька років не має жодного особливого турнірного значення для туринського «Ювентуса», оскільки навіть повернення на посаду головного тренера Массіміліано Аллегрі не допомогло «зебрам» знову повернутися на вершину італійського футболу. У Серії A нині правлять балом зовсім інші клуби, тоді як «б'янконері», у кращому випадку, у кожному наступному матчі не вигадують зайвого приводу засмутити власних фанатів. Три тури поспіль «Ювентус» не програє – у поточному стані для цієї команди така смуга справді є досягненням.

Страшний сон для вболівальників туринців – черговий нічийний результат, оскільки їхня команда рівно третину зі своїх матчів поточного розіграшу національної першості завершувала мировими угодами із суперниками. Кажуть, що коли відомі гранди на внутрішній арені мають проблеми на старті, вони кидають усі сили на міжнародні змагання. У контексті «Ювентуса» це твердження є абсолютно недоречним – команда Аллегрі з трьома набраними очками у групі Ліги чемпіонів УЄФА проти Бенфіки, ПСЖ та Маккабі Хайфа до останнього мріяла опинитися хоча б у Лізі Європи. А тут ще й проблеми з результативністю за досить непоганого захисту супроводжують «зебр» у чемпіонаті – 18:7 – трохи більше голу за гру, із такими результатами вище за восьме місце важко було б опинитись. Якщо твоя команда – не «Аталанта», звісно.

Інтер


Своє головне завдання на осінню частину сезону міланський «Інтер» успішно виконав, коли зумів фінішувати одразу після невразливої ​​мюнхенської «Баварії» у групі Ліги чемпіонів УЄФА, у складі якої також була каталонська «Барселона». Заключний єврокубковий тур серед поточного тижня для команди Сімоне Індзагі особливого сенсу не мав, тому поразку на «Альянц Арені» (0:2) взагалі не варто сприймати всерйоз. Набагато цікавіше для «нерадзуррі» та його фанатів виглядають матчі на внутрішній арені, де міланський колектив встиг розгубити вже 12 очок, тоді як конкуренти у потенційних чемпіонських перегонах все далі віддаляються від переслідувачів. Чому потенційних? Тому що для початку футболістам Індзагі непогано було б стабільно зайти до зони єврокубків.

До початку чемпіонату світу залишається лише два тижні, а це означає, що в Італії встигнуть зіграти ще пару турів. Окрім майбутнього серйозного виклику, на «Інтер» чекатиме ще один непростий виїзд у Бергамо до «Аталанти», тому на тривалий відпочинок до початку наступного року «нерадзуррі» йтимуть із приємним тягарем у ногах. Окрім учасників мундіалю, звісно. Чотири матчі поспіль «змії» не втрачають очки – вражаюча для них серія в актуальному стані, однак гра в обопільних напрямках із суперниками вже набридла фанатам клубу. «Інтер» забиває на рівні з «Міланом» або «Лаціо», але при цьому пропускає стільки ж, скільки «Емполі» або «Фіорентина» – це, друзі, уже нижня половина турнірної таблиці.

Орієнтовні склади


«Ювентус»: Щесни – Бремер, Бонуччі, Данило – Костич, Рабіо, Локателлі, Фаджіолі, Куадрадо – Мілік, Влахович.

«Інтер»: Онана – Бастоні, Ачербі, Шкрініар – Дімарко, Мхітарян, Чалханоглу, Барелла, Думфріс – Джеко, Мартінес.

Не зіграють: Аке, Кайо, Ілінг, Де Шільо, Кін, Паредес, Петерс, Погба – Дальберт.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості мають достатньо шансів на успіх. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Інтер» (0) з коефіцієнтом 1.78 за лінією Parimatch.

6 листопада, неділя

«Ювентус» – «Інтер»
Турин. «Ювентус Стедіум». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Довері (Рим, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 3.00
  • 3.25
  • 2.55
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 9
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.