Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 листопада 2022, 18:47
591
0

Рома – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Дерби Вічного міста без найкращих бомбардирів команд

| Оновлено 06 листопада 2022, 18:47
591
0
Рома – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 6 листопада, у Римі на стадіоні «Стадіо Олімпіко» відбудеться матч тринадцятого туру чемпіонату Італії з футболу, в якому зіграють римські «Рома» та «Лаціо». Стартовий свисток арбітра Даніеле Орсато із Чіо прозвучить о 19:00 за київським часом.

Рома


Останнім часом ексцентричний португальський наставник Жозе Моуріньо якось затих, тому ми й не спостерігаємо його висловлювань із завидною регулярністю у стрічці новин. Напевно, досвідчений наставник готує щось серйозне, оскільки останні результати його команди вказують на те, що «Рома» поступово почала повертати колишні кондиції. Нещодавній матч проти абсолютного лідера чемпіонських перегонів, неаполітанського «Наполі», був дуже близьким у виконанні «вовків», які, незважаючи на поразку (0:1), добряче повозили фаворитів.

На тлі цього результату «джаллороссі» набрали трохи додаткової впевненості, і нарешті зуміли вирішити необхідні питання у групі Ліги Європи УЄФА. Посеред поточного тижня «Рома» грала вирішальний матч за вихід у стикові матчі раунду плей-оф проти болгарського «Лудогорця», і зуміла взяти реванш за гостьову поразку фактично в стиковій дуелі. Як би Моуріньо не хвалився здобутим минулого року трофеєм Ліги конференцій, до матчів цього турніру він не хотів би повертатися наступної весни. Окремо відзначимо результативність «вовків», оскільки в умовах травми найкращого бомбардира Пауло Дібали вони все одно демонструють привабливий футбол в атаці.

Лаціо


Майбутнє римське дербі стане 180 в історії відносин між двома столичними колективами, проте знову Жозе Моуріньо переживатиме за власний імідж у цьому протистоянні, оскільки навпроти нього виступатиме не менш харизматичний головний тренер «орлів» Мауріціо Саррі. «Б'янкочелесті» знову трохи відстають від принципових суперників у турнірній таблиці, проте минулого сезону такі тісні стосунки між командами – одне очко різниці – зберігалися аж до заключних матчів чемпіонату. «Рома» тоді програла у ситуативних перегонах, тому зараз «Лаціо» намагатиметься відіграти втрачені позиції.

Допомагатиме в цьому «орлам» славнозвісний «саррібол» та чудова гра в обороні. Лише туринський «Ювентус» (7 голів) та бергамаська «Аталанта» (8) пропускали менше чи стільки ж голів, скільки і «Лаціо», проте при цьому футболісти Саррі ще й забивають на рівні з «Інтером» та «Міланом» – 24 проти 25 м'ячів у обох відповідно. Однак останній тиждень щось у «небесно-блакитних» зламалося – поразка від нідерландського «Феєноорда» (0:1) в унікальній групі Ліги Європи, де кожна з команд набрала по вісім очок, обернулася вильотом «Лаціо» до Ліги конференцій. А невдача, що передувала цьому, у грі проти «Салернітани» (1:3) тепер і зовсім виглядає мало не провісником катастрофи.

Орієнтовні склади


«Рома»: Патрісіу – Ібаньєс, Смоллінг, Манчіні – Залевскі, Матіч, Крістанте, Карсдорп – Пеллегріні, Дзаньоло – Абрахам.

«Лаціо»: Проведель – Марушич, Романьолі, Касале, Лаццарі – Луїс Альберто, Катальді, Весіно – Дзакканьї, Андрерсон, Педро.

Не зіграють: Дарбо, Вейналдум, Дібала, Спінаццола – Бертіні, Мілінкович-Савич, Фарес.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі на нас чекає наполеглива боротьба з результативним результатом. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 3.0 з коефіцієнтом 2.75 за лінією Parimatch.

6 листопада, неділя

«Рома» – «Лаціо»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 19:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Орсато (Чіо, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 2.05
  • 3.50
  • 3.80
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Валерій БОНДАР: «Вже й до церкви ходжу – нічого не допомагає»
Футбол | 03 травня 2024, 21:19 7
Валерій БОНДАР: «Вже й до церкви ходжу – нічого не допомагає»

Захисник «Шахтаря» ніяк не може забити гол в офіційних матчах сезону

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання-мінімум

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.