Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 листопада 2022, 15:54
1519
0

Челсі – Арсенал. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Один із центральних матчів туру в чемпіонаті Англії

| Оновлено 06 листопада 2022, 15:54
1519
0
Челсі – Арсенал. Прогноз і анонс на матч АПЛ
Getty Images/Global Images Ukraine

У 15-му турі АПЛ буде два матчі, які можуть однаково претендувати на статус центрального, і обидва відбудуться в неділю, 6 листопада. Відкриватиме ігровий день поєдинок «Челсі» – «Арсенал», який розпочнеться о 14:00.

«Челсі»

Для «Челсі» нинішній сезон виходить вкрай неоднозначним. У Лізі чемпіонів «Сині» достроково забезпечили собі вихід із групи, і матч проти «Динамо» Загреб у середу (перемога 2:1) турнірного значення вже не мав. В АПЛ спочатку теж здавалося, що зміна головного тренера свої плоди приносить, проте лише два очки в останніх трьох турах знову значно ускладнили турнірне становище «Пенсіонерів». Мріяти про чемпіонство поки що не доводиться – тут би у топ-4 піднятися.

Кадрова ситуація у «Челсі» далеко не ідеальна. До відсутності Нголо Канте Грем Поттер вже встиг звикнути, а зараз компанію йому в лазареті складають Кепа Аррісабалага, Ріс Джеймс, Уеслі Фофана та Бел Чіллуелл. Під питанням участь у матчі з «Арсеналом» і Матео Ковачіча.

«Арсенал»

Що стосується «Арсеналу», то для «Канонірів» нинішній сезон виходить найкращим за багато років – такого сильного старту не було ще із золотих часів епохи Арсена Венгера. В АПЛ команда Мікеля Артети продовжує лідирувати, незважаючи на те, що всі тільки й чекають, коли «Каноніри» видихнуться та більше не зможуть підтримувати чемпіонський темп. Цілком можливо, колись це станеться, але поки що «Арсенал» у повному порядку.

У Лізі Європи ситуація для «Арсеналу» аналогічна тій, що склалася для «Челсі» у Лізі чемпіонів: вихід у плей-оф був забезпечений достроково, і перемога 1:0 над «Цюрихом» в останньому турі лише дозволила «Канонірам» захистити перше місце в групі від зазіхань ПСВ.

Лазарет «Арсеналу» практично порожній. Нещодавно з нього нарешті вибрався Олександр Зінченко, і в матчі з «Цюрихом» він уже був присутній на лаві запасних. Вже в дербі проти «Челсі» ми сподіваємось побачити українця на полі, а зараз у лазареті залишився лише хавбек Еміл Сміт-Роу.

Історія зустрічей

Усього на даний момент «Арсенал» та «Челсі» провели між собою 148 офіційних матчів. Невелика перевага на боці «Канонірів»: 58 перемог проти 51. Ще 39 матчів завершилися внічию. Різниця голів – 211:208 на користь «Арсеналу».

Прогноз на протистояння

Повноцінно подолати кризу, яка коштувала посади Томасу Тухелю, «Челсі» поки що не вдалося. Тому ми вважаємо, що «Арсеналу» під силу як мінімум не програти на «Стемфорд Брідж». Наша ставка – Х2, коефіцієнт – 1,50.

6 листопада, неділя

«Челсі» – «Арсенал»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Україна
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 2,75
  • 3,35
  • 3,65
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2,75
  • 3,42
  • 2,78
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 152
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.