Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
699
0

Барселона – Альмерія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Камп Ноу» та «блауграна» попрощаються з легендарним Жераром Піке

Барселона – Альмерія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 5 листопада, у Барселоні на полі арени «Камп Ноу», місткістю 99 354 глядача, відбудеться матч 13-го туру іспанської Прімери, в якому «Барселона» з'ясує стосунки з «Альмерією». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом.

Барселона

Для каталонського клубу та його вболівальників майбутня гра з «Альмерією» стане історично значущою. В ній востаннє у своїй кар'єрі на полі у футболці команди з'явиться 35-річний уродженець столиці Каталонії, вихованець клубної школи Жерар Піке. Про своє рішення завершити кар'єру саме після матчу з «Альмерією» захисник оголосив кілька днів тому, чим, поза сумнівом, шокував прихильників «Барселони».

Попрощатися із легендарним гравцем «синьо-гранатові» зобов'язані на мажорній ноті. І, зізнатися, не видно, за якими такими критеріями вони можуть і мають поступитися гостям із Андалусії. У таблиці чемпіонату Іспанії підопічні Хаві посідають 2 місце, маючи 31 очко після 12 зустрічей (10 перемог, 1 нічия, 1 поразка).

Наразі «Барселона» має актуальну серію з трьох переможних матчів. 16 жовтня у Мадриді вони програли з рахунком 1:3 «Реалу». Після цього були перемоги над «Вільярреалом» (3:0 вдома), «Атлетиком» (4:0 вдома) та «Валенсією» (1:0 у гостях).

На жаль, у каталонців нині вистачає кадрових втрат. У матчі точно не зіграють Араухо, Кессьє та Роберто, а під питанням вихід на поле Гарсія, Депая, Крістенсена, Кунде та Торре.

Альмерія

Підопічні Рубі Хоана у турнірній таблиці іспанського чемпіонату посідають 14 місце. У них 13 очок після 12 матчів (4 перемоги, 1 нічия, 7 поразок).

У своїх останніх матчах «рохі-бланкос» чергують перемоги з поразками. 8 жовтня, обігравши вдома «Райо Вальєкано» (3:1), вони закрили серію з чотирьох поспіль поразок. Потім була невдача у матчі з «Бетісом» (1:3 у гостях). Змінила її перемога над «Жироною» (3:2 на своєму полі). І знову «Альмерія» потім програла – тепер «Вільярреалу» (1:2 на виїзді). В останньому матчі андалусці обіграв «Сельту» (3:1 на своєму полі).

У майбутньому поєдинку партнерам не допоможуть травмовані Мартос та Ньєто. Під питанням вихід на поле Міловановича.

Орієнтовні склади

Барселона: тер Штеген – Бельєрін, Кунде, Піке, Бальде, Гаві, Бускетс, Педрі, Рафінья, Дембеле, Левандовськи.

Альмерія: Мартінес – Мендеш, Елі, Бабіч, Ак’єме, Мелеро, де ла Ос, Баптістао, Робертоне, Ембарба, Туре.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.09 по лінії Parimatch.

5 листопада, субота

Барселона – Альмерія
Барселона. «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.09
  • 12.00
  • 31.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.