Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 05 листопада 2022, 13:47
929
1

Тренер Урагану: Результат жеребкування елітного раунду очікувано непростий

Максим Павленко – про суперників «Урагану»

| Оновлено 05 листопада 2022, 13:47
929
1
Тренер Урагану: Результат жеребкування елітного раунду очікувано непростий
НФК Ураган. Максим Павленко

Головний тренер івано-франківського «Урагану» Максим Павленко прокоментував результати основного раунду та поділився враженнями від жеребкування елітного раунду Ліги чемпіонів.

«Перший матч (проти «Юнайтед Галац» - ред.), незважаючи на переконливий результат, видався непростим. За рахунку 1:0 на нашу користь гравець «Юнайтед Галац» Даніель Араужо не реалізував десятиметровий на що ми відповіли трьома забитими м'ячами та граючи по рахунку довели матч до вкрай важливої перемоги з переконливим рахунком. У матчі з «Бенфікою» ми зіграли значно краще, ніж рік тому, але, на жаль, індивідуальна майстерність португальців виявилася вищою за нашу, що й відображено у підсумковому рахунку.

В третьому матчі проти «Халадашу» хотілося перемогти, щоб посісти друге місце в групі. Незважаючи на пропущений гол на початку зустрічі, зуміли відігратись та вийти вперед. Далі, виграючи по ходу матчу 3:1 та 4:2, не зуміли довести матч до перемоги. Бажання збільшити перевагу призвело до серії помилок, які дозволили супернику зрівняти рахунок. Отримали відмінний досвід на майбутнє, що в цих ситуаціях потрібно віддати супернику ініціативу та шукати свій шанс на контратаках. Вдалося зайняти друге місце, отримали багато інформації для аналізу та вдосконалення гри. Всі гравці повністю віддали всі сили для досягнення результату та продовження участі в Лізі Чемпіонів, тож рухаємось далі. Щиро дякуємо ЗСУ за можливість грати в футзал.

Результат жеребу елітного раунду очікувано непростий. У суперники отримали чемпіонів Португалії та Сербії, а також віцечемпіона Італії. «Спортінг» - один з топ клубів у світі, минулорічний фіналіст Ліги Чемпіонів має в своєму складі збірників багатьох країн. Досвідчена команда з хорошими гравцями. Віцечемпіон Італії «Фелді Еболі» дебютував у Лізі чемпіонів і буде грати вдома з підтримкою глядачів. Поки що італійський клуб нам мало відомий, але знаємо, що італійці завжди добре підготовлені функціонально та грають в атакувальний видовищний футзал. Чемпіон Сербії «Лозниця-Град» молодий за футзальними мірками клуб, але за короткий період часу зумів пробитись до Елітного раунду Ліги Чемпіонів, це амбітний колектив з якісними технічними гравцями. По кожному з суперників зберемо необхідну інформацію та будемо готуватися».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»
Футбол | 28 березня 2024, 15:15 24
Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»

Микита Швець розповів, як участь на чемпіонаті Європи збільшить вартість українських гравців

Барселона виграла Кубок Іспанії з футзалу
Футзал | 25 березня 2024, 13:48 0
Барселона виграла Кубок Іспанії з футзалу

Каталонці всьоме стали володарями трофею

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Он что думал, что и дальше будут слабые команды нам под колеса попадать? Халява закончилась... Только надежда на победу над командой из Сербии,но что это нам дает? В итоге - абсолютно ничего, может только опыт какой-то для игроков, не более того.