Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 листопада 2022, 11:53
36162
16

Матч Ворскла – Львів завершився скандалом

Наставник львів'ян проігнорував обов'язкову прес-конференцію

| Оновлено 05 листопада 2022, 11:53
36162
16
Матч Ворскла – Львів завершився скандалом
ФК Львів. Олег Дулуб

Після фінального свистка у матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги «Ворскла» – «Львів» (1:0) пристрасті за межами поля розпалилися на порядок сильніше, ніж були на полі.

За даними телеграм-каналу «УПЛ жива», ініціаторами конфлікту виступили представники «Львова», які були незадоволені арбітражем протягом усього поєдинку. Ніби особливо старався помічник наставника львів'ян Олександр Грановський. При цьому дії арбітра він коментував із використанням нецензурної лайки російською мовою.

Після гри представники «Львова» звинуватили гравців «Ворскли» у не чоловічій поведінці, поставили під сумнів свою поразку, переклавши всю провину за неї на суддівську бригаду Дениса Шурмана. До речі, рефері зустрічі всю гру спілкувався і з футболістами, і з представниками команд відмінною українською мовою.

Отримати роз'яснення про те, що сталося, від головного тренера «Львова» Олега Дулуба по гарячих слідах, не виявилося можливим – він не прийшов на прес-конференцію, чим порушив норму Регламенту.

Оцініть матеріал
(444)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Чернов
Сейчас бардак в футболе .Павелко пойманный на воровстве прячется от правосудия .Судьи не знают что делать.При Суркисе им давали точные инструкции как и при Конькове .А сейчас они в растерянности .Нет лапы хозяина который судьям давал указания 
Николай Дацевич
так каждый ушлёпок подшивает карманы пока у власти павелки и бубки....
Выталкиватель парашутистов
Профессионализм арбитра заключается в том, чтобы ОДНИМ свистком похоронить команду. А подмастерья с первых минут начинают прессовать жертву по делу и не по делу, отрабатывая тарелку супа от работодателя. В этой игре арбитру сильно повезло, что не забили левый пеналь, который при его реализации мог повлиять на окончательный итог матча, а игра сложилась так, что ему не пришлось сильно усердствовать в сторону Ворсклы.
⬆️
ТаТоТаке, потому что после игры футболисты обеих команд дружески общались между собой, уходя с поля.   Ну а шансов на ничью  во втором тайме у Львова не было вообще.
Gargantua
там пенальти в ворота Львова был высосан из пальца
но Ворскла его не забила и на результат он не повлиял
а в мелких эпизодах я предвзятости арбитра не заметил
BekXan
А що ви хотіли від цього нездаря?Не виходить як в тренера  веде себе дівчинка.
zelc006
Невже Львів вже свинособаки захопили? 
Jeka Lukashin
Пора цього бульбаша на родіну к бацьке висилать
Александр Чернов
Динамовские болельщики мечтают о времени когда сурки полностью руководили федерацией судьями .Поэтому даже когда судили раз в пятилетку честно то кричали ату .грабят и судью удаляли на исправление .Но такого больше не будет .Сепаратисты Медведчуки сурки это самая галимая и неуважаемая публика в Украине даже хуже донецких