Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2022, 20:26
9638
15

Обрано запобіжний захід директору з фінансів УАФ Євгенії Сагайдак

Рішення виніс столичний Голосіївський суд

| Оновлено 06 листопада 2022, 20:26
9638
15
Обрано запобіжний захід директору з фінансів УАФ Євгенії Сагайдак
t.me/AndriyuKK

Голосіївський суд міста Києва призначив директору Департаменту фінансів Української асоціації футболу Євгенії Сагайдак два місяці домашнього арешту.

Сагайдак, як і генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький, проходять звинуваченими у корупційній справі про розкрадання 3,2 мільйона євро.

Вони підозрюються в тому, що через агентську компанію Newport Management Limited закупили нібито для потреб УАФ 30 тонн чаю, 10 тонн кави та понад 2 тонни елітних морепродуктів та електроустаткування. Компанії, яка мала явні ознаки фіктивності, гроші було перераховано, а товари в Україну так і не приїхали.

Раніше суд відмовив Генеральній прокуратурі у проханні взяти Запісоцького під варту. Було ухвалено рішення про вилучення у генсека УАФ паспорта, також він зобов'язаний повідомляти слідство про зміну місця проживання.

Оцініть матеріал
(99)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kadaad
Очередное фуфло от так называемого украинского "суда"!!! Стырил три ляма долларов и два месяца сидишь дома, стырил палку колбасы и на трешку в тюрьму!!!!
Николай Оноприенко
3/2 лями вкрали а шестерки под суд ! вдома 3 місяці посідять і все можна знову на работу вже всі і забудть а головні в цій схемі як крали так і далі крадуть ! нічого не змінюєтся в країні тільки гасла промовисті якк при совке ! 
Remark
Да здравствует самый гуманный суд в мире....И это во время войны!!! Когда обычные люди сидят в темноте, еле еле душа в теле зарабатывают честным трудом копейки на работах, и даже с этих копеечных зарплат часть отправляют Притуле на помощь ВСУ. 
Всегда поражало - кража велика 8 лет, кража 3.2 млн долларов - тут нужно подумать, пусть посидит дома, чай попьет, а если сбежит, то мы объявим в розыск.
Милан Милан
так а Павелко что, не при делах
виталий жалыбин
а павелко почему гуляет
Выталкиватель парашутистов
ФФУ, а потом и УАФ всегда были самой коррумпированной спортивной организацией в Украине.  Почти все деньги которые выделяются ФИФА и УЕФА на развитие футбола в Украине, десятилетиями в наглую разворовывались и при Банникове, и при Пустовойтенко, и при Суркисе. За хмыря павелку вообще молчу. Такие же мини-банды существуют в региональных ассоциациях, которые ежегодно получают оп ОПГ УАФ по 1200000 грн на карманные расходы руководителям, чтобы они дружно поднимали руки на очередном Конгрессе за павелку и его банду.Потому вокруг футбола сколько криминалитета и бандитов разных мастей. Честных людей там отродясь не было, а если и появлялись случайно, то их быстро убирали,хорошо,хоть жизни не лишали... Бабу эту не жалко, знала чем это может закончиться, но поверила в неприкасаемость павелки и его шоблы, а напрасно, может пойти паровозом и загреметь на нары. Интересно, павелка попытается отмазать ее, или бросить, как и многих других по жизни?
Pasha007
*ука стріляти виблюдків з конфіскацією майна....тварини
Александр Чернов
Ты укради пиво в магазине так в кпз заберут а здесь хищения и домашний арест хоть не курорт 
Gargantua
желудок у Павелко не больше наперстка, а сил для игр и развлечений нужно ох как много!