Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 листопада 2022, 08:39
3978
4

Кравець все вирішив. Ворскла обіграла Львів

Одного голу вистачило полтавцям для перемоги

| Оновлено 05 листопада 2022, 08:39
3978
4
Кравець все вирішив. Ворскла обіграла Львів
ФК Ворскла

Гру команди почали активно. Було видно, що вони мають намір дати візаві серйозний бій, щоб зрештою здобути дуже бажану для себе перемогу. Прагнення гравців вилилося у ранні попередження львів'янина Мишенка та опорного хавбека «Ворскли» Скляра. Натомість перший небезпечний момент виник лише на 12-й хвилині. Ніхто не заважав Олійнику пробити метрів з 11-12 прицільно по воротах, але м'яч після його удару пішов вище за поперечину.

У середині другого тайму Олійник знову неточно приклався до м'яча, а на 36-й хвилині чудовий момент мав Юрченко. Він завершував різку масовану атаку «Ворскли», але з району 11-метрової позначки примудрився пробити прямо до рук Ільющенкова. Втім, він міг завдати удару кудись убік. Виправдало його тільки те, що він завдав удару зльоту.

Гра котилася до нічиєї за підсумками першого тайму. Однак на 43-й хвилині обстановку розжарив Муравський. Він у своєму штрафному переплів ззаду ноги Марлісону, і поклав бразильця на газон – пенальті. Виконати 11-метровий взявся Юрченко. Пробив він у лівий від себе кут. Саме туди, куди полетів Ільющенков. На добиванні щастя спробували Сефері та Олійник, але з точністю завершення у них дуже-дуже не склалося.

Друга половина матчу розпочалася з удару здалеку Крушинського, який приніс підопічним Олега Дулуба кутовий. На 50-й хвилині гравці «Ворскли» відповіли одним своїм корнером, та відразу другим, який виявився для них гольовим. Юрченко виконав «сухий лист», але Ільющенкова зненацька не застав. Відразу Степанюк повернув м'яча на «п'ятачок», звідки Кравець завдав головою прицільного удару. 1:0.

Досягнувши успіху, полтавці помітно зменшили оберти. Ініціативу перехопили гравці «Львова». Спочатку вони атакували виключно до штрафного майданчика опонентів, а коли їм вдавалося проходити далі, то продовження не було. У підсумку вони створили лише один по-справжньому забійний момент. На 65-й хвилині фланговий простріл від Грисьо мав замикати свіженький Нич, але він дивом з траєкторією польоту сфери розминувся.

З такими успіхами при створенні гравцям «Львова» неможливо було розраховувати на перелом у матчі, і його не сталося. А ось ворскляни цілком могли розвинути перевагу. Гарна була спроба у виконанні Олійника (Ільющенков встиг зреагувати), старалися Марлісон та Сефері із Бацулою.

1:0 – «Ворскла» обіграла «Львів» і здобула другу поспіль перемогу. Більше того, команда Віктора Скрипника не програє вже у трьох поєдинках поспіль. У таблиці УПЛ вона на 8 місці із 14 очками. Львів'яни без перемог вже у шести зустрічах, а у турнірній таблиці лише 14-ті, маючи 6 пунктів.

Українська Прем’єр-ліга. 11-й тур

«Ворскла» – «Львів» – 1:0

Кравець, 53

На 43-й хвилині Юрченко не реалізував пенальті (воротар)

Скляр, 8, Кравець, 88 – Мільченко, 6, Вовкун, 56, Нич, 71

«Ворскла»: Різник, Зайков, Пердута, Скляр, Олійник (Кулаковський, 90+3), Степанюк (Челядін, 73), Сефері, Чеснаков (Яворський, 34), Кравець, Марлісон, Юрченко (Бацула, 73).

Запасні: Ісенко, Домолега, Павлюк, Мельничук, Тотре, Толі, Козиренко, Кравчук.

«Львів»: Ільющенков, Муравський, Васильєв, Никитюк, Мільченко, Крушинський, Мишенко (Бойко, 25), Грисьо, Полегенько (Ременяк, 74), Бугай (Нич, 55), Вовкун (В.Михайлів, 74).

Запасні: Пономаренко, Сасовський, Шишка, Р.Михайлів, Михавко, Якимів.

Арбітр: Денис Шурман (Вишневе)

Стадіон: «Минай» (с.Минай)

ВОРСКЛА – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

53’
ГОЛ ! М'яч забив Василь Кравець (Ворскла).
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Batya
Ворсклу із перемогою. Вася красень за Карпати віддав боржок фекалам...
Злий Глобинець
От і добре, от і молодці. Дай бог, закінчиться війна, і Ворскла підніметься на новий рівень. Проб'ється в єврокубки, як у 2010, і достойно виступить там. 
BekXan
Зіграли гірше ще чим з Минаєм.Це якийсь треш.Так забили гол але забили ніякому Львову який по воротах не міг потрапити.Якщо ми так зі Львов граємо то це дике везіння і тільки того що вони такі ж як ми.Зіграли більше за всіх пару турів на вирівненя і команда буде в пятірці з кінця.Немає гри у Ворскли .