Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 листопада 2022, 12:12
470
1

Ерік ТЕН ХАГ: «Не завжди отримуєш те, на що заслуговуєш»

Головний тренер «МЮ» прокоментував перемогу над «Реалом Сосьєдад» у ЛЄ

| Оновлено 04 листопада 2022, 12:12
470
1
Ерік ТЕН ХАГ: «Не завжди отримуєш те, на що заслуговуєш»
Instagram. Ерік тен Хаг

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг прокоментував перемогу своїх підопічних у матчі 6-го туру Ліги Європи проти «Реала Сосьєдад»:

«Не завжди отримуєш те, що заслуговуєш. Сьогодні, на мою думку, саме такий випадок. Я вважаю, що ми добре провели груповий етап, виграли п'ять разів і лише один матч програли через пенальті, який можна було обговорювати. Звичайно, ми хотіли сьогодні перемогти з перевагою у два голи, щоби бути першими. Це була наша мета, ми не досягли успіху, але після зими ми продовжимо боротися за перемогу в Лізі Європи, і ми повинні просуватися раунд за раундом. Нам потрібно буде зосередитись на наступному раунді, і ми це зробимо.

Погляньмо на позитивні моменти сьогоднішнього матчу. У нас є чудовий гравець – Гарначо. Він зіграв добре, і я сподіваюся, він продовжуватиме в тому ж дусі. Він надійно грав в обороні, багато працював, він погрожував воротам суперника та забив гол, тож я задоволений. Якщо він продовжить цей процес, я дуже задоволений».

Зазначимо, що матч вирішального 6-го туру ЛЄ в групі Е «Реал Сосьєдад» – Манчестер Юнайтед завершився з рахунком 1:0 на користь гостей з Англії.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Так заслужили же своей похабной игрой против Омонии.