Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 листопада 2022, 12:59
938
1

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Щиро вболіваю за Шахтар уже рік»

Українська тенісистка – про свій візит до Варшави

| Оновлено 02 листопада 2022, 12:59
938
1
Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Щиро вболіваю за Шахтар уже рік»
ФК «Шахтар» Донецьк. Даяна Ястремська

Українська тенісистка Даяна Ястремська розповіла, чому приїхала до Варшави підтримати «Шахтар» у матчі з «Лейпцигом».

- Яка мета приїзду до Варшави?
- Загалом у мене дуже щільний графік. В мене турніри, підготовка. Нині з'явилася можливість. Завжди шалено хотіла потрапити на футбольний матч, особливо коли грає Україна. І тут у мене з'явилася така нагода – приїхати підтримати Україну, хлопців. Не знаю як описати емоції, бо це для мене буде вперше. Дуже чекаю матч, божевільно вболіватиму за хлопців. Напевно, це будуть одні з найкрутіших емоцій, які я колись відчувала.

- Як давно вболіваєш за «Шахтар»?
- Мені завжди подобалася команда «Шахтар». Дуже перспективні гравці у цій команді. Я неодноразово спостерігала за різними командами в Україні. Але «Шахтар», мені здається, одна з найсильніших і найдостойніших команд України. Ось щоб щиро вболівати за цю команду – вже, мабуть, десь рік.

- Чого очікуєш від матчу із «Лейпцигом»?
- Напевно, лише круті емоції. Мені здається, неважливо – перемога чи програш. Головне, щоби хлопці віддавалися повністю, щоб самі отримували кайф. Якщо хлопці дуже добре працюватимуть і вони захочуть – впевнена, перемога буде за нами.

Мені подарували футболку Мудрика. Мені дуже приємно. Побувати на такому стадіоні на тренуванні – на мою думку, не у всіх буває така можливість. Тому я дуже вдячна. Готова із радістю запросити кожного до себе на турніри. Думаю, це не востаннє, коли я перебуваю на стадіоні.

- Що відчуваєш, коли зустрічаєш українців за кордоном?
- Напевно, перше, що відчуваю – це сила. У мене така асоціація: бачу українця – одразу ж про себе промовляю «сила». Якщо подивитися на всю ситуацію, яка відбувається в Україні, і коли в мене дуже багато разів питали, що хочу передати цим людям – я завжди говорю, що у нас найсильніший народ. І можу сказати, що «Шахтар» – найголовніша команда.

- Що хочеш сказати всім українцям?
- Хочу сказати, що попри всі складнощі, які зараз відбуваються у цей скрутний час – дивіться футбол. Він вам додасть якісь нереально класні емоції, позитив. Адреналіну, звісно, ​​вистачає, але це зовсім інше. І, звісно, ​​хотіла б сказати Слава Україні, – сказала Ястремська.

Матч відбудеться у середу у Варшаві. Початок о 19:45 за Києвом.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Молодчинка. Правильний вибір! Я теж почав уболівати за Шахтар у її віці.
Шахтар зараз - це футбольна візитівка України і її найкращий клуб. Це володар єдиного єврокубкового трофею за новітню історію нашої держави. Це найкращий менеджмент та імениті тренери з досвідом роботи в солідних європейських клубах. Це талановита молодь, чемпіони світу, та одна з найкращих футбольних шкіл на континенті.
Шахтар не підведе і не розчарує!