Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2022, 04:02
985
0

Манчестер Сіті – Севілья. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Матч, який не потрібен жодній із команд

| Оновлено 03 листопада 2022, 04:02
985
0
Манчестер Сіті – Севілья. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 2 листопада, у Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи G, у якому зіграють англійський «Манчестер Сіті» та іспанська «Севілья». Стартовий свисток ізраїльського рефері Ореля Грінфельда прозвучить о 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті


За підсумками жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА наприкінці серпня здавалося, що чинні чемпіони Англії отримали досить складний квартет, у якому їхній статус фаворитів не оспорювався, проте легкої прогулянки «містянам» точно ніхто не брався прогнозувати. І лише за ходом цих двох шалених місяців інтенсивного футболу стало зрозуміло, що футболісти Хосепа Гвардіоли вийдуть з цієї групи так само легко, як робили це останні кілька сезонів поспіль. Більше того, «Сіті», мабуть, награлись в осінній міжнародний футбол настільки, що дозволили собі дві останні зустрічі проти дортмундської «Боруссії» та датського «Копенгагена» взагалі закінчити без голів (двічі по 0:0).

Усе, що хотіли, англійці сказали ще у першому колі, коли показали свою перевагу над кожним із суперників по черзі, після чого справою техніки було дограти груповий етап до перемоги у квартеті ще за тур до його закінчення. Проблеми у чемпіонських перегонах в АПЛ проти лондонського «Арсеналу» – ось це справді цікаве завдання для футболістів Хосепа Гвардіоли, а міжнародні турніри з такими нестабільними суперниками якось самі собою відійшли на далекий план. У підсумку, перед заключним ігровим днем ​​Ліги чемпіонів «Сіті» не потребує обов'язкового досягнення позитивного результату, тому лише небажання впасти в багнюку перед рідними вболівальниками може мотивувати команду. Навіть матч на вихідних проти «Фулхема» у «містян» викликає більше емоцій на сьогоднішній день.

Севілья


Однією з причин, через які «Манчестер Сіті» було так легко на груповому етапі, є іспанська «Севілья». Королі Ліги Європи УЄФА на початку сезону провалилися з таким тріском, що навіть головного тренера Хулена Лопетегі довелося звільнити через незадовільні результати. Пояснення іспанського наставника про те, що він будує довгостроковий проект, ніхто не намагався вислухати. Домашній матч проти дортмундської «Боруссії» (1:4) став останнім для Лопетегі, а після нього справами «нервіонців» заправляє аргентинець Хорхе Сампаолі.

На той момент у «Севільї» був лише один набраний бал за перше коло Ліги чемпіонів та патова ситуація у Ла Лізі. Прихід нового головного тренера відразу дозволив команді відповісти «джмелям» нічиєю на їхньому полі (1:1), яка стала частиною миролюбної позитивної кампанії з аналогічними результатами ігор проти «Атлетика» та «Валенсії» у чемпіонаті, до яких додалася перемога над «Мальоркою». Обіграти «Реал» андалузька команда все ще не в змозі (1:3), однак узяти гору над «Копенгагеном» виявилася здатною цілком (3:0). Саме тому «Севільї» більше не загрожує виліт з єврокубків, але й вище за третій рядок вона вже не підніметься.

Орієнтовні склади


«Манчестер Сіті»: Ортега – Гомес, Аке, Діас, Канселу – Гюндоган, Родрі, Бернарду Сілва – Гриліш, Альварес, Фоден.

«Севілья»: Дмитрович – Акунья, Маркао, Гудель, Навас – Жордан, Ракітіч – Гомес, Іско, Янузай – Мир.

Не зіграють: Вокер, Філліпс, Голланд, Палмер – Фернандо, Ньянзу, Ен-Несірі, Корона.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі закриють групу впевненим успіхом. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Манчестер Сіті» (-1.5) з коефіцієнтом 1.75.

2 листопада, середа

«Манчестер Сіті» – «Севілья»
Манчестер. «Етіхад». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Орель Грінфельд (Ізраїль)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.25
  • 6.30
  • 12.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 29
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Фенербахче – Олімпіакос – 1:0 (пен. 2:3). Серія пенальті у ЛК. Відеоогляд
Футбол | 19 квітня 2024, 04:59 0
Фенербахче – Олімпіакос – 1:0 (пен. 2:3). Серія пенальті у ЛК. Відеоогляд

Дивіться відео голів та огляд поєдинку чвертьфіналу Ліги конференцій

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.