Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2022, 04:02
1003
0

Мілан – Зальцбург. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Новий контракт головного тренера в обмін на плей-оф Ліги чемпіонів?

| Оновлено 03 листопада 2022, 04:02
1003
0
Мілан – Зальцбург. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 2 листопада, у Мілані на стадіоні «Сан Сіро» відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи E, у якому зіграють італійський «Мілан» та австрійський «Зальцбург». Стартовий свисток іспанського рефері Антоніу Мігеля Матеу Лаоса з Валенсії пролунає о 22:00 за київським часом.

Мілан


Прохідних груп у турнірі настільки високого рівня не може бути за замовчуванням, а тут ще й жереб додав у квартет до «Челсі» та «Мілана» двох небезпечних «темних конячок» в особі «Зальцбурга» та «Динамо» Загреб. Як підсумок, щонайменше по одному разу кожен з учасників групи E втрачав очки у поточній єврокубковій кампанії, і найменш стабільною ситуація при цьому виглядає саме у представників італійської Серії A. «Мілан» програв «пенсіонерам» обидва матчі із загальним рахунком 0:5, тому перед останнім туром може навіть не намагатися дивитися у бік першого рядка, який ті окупували одноосібно.

А далі існує достатньо як приємних, так і не дуже варіантів розвитку подій для футболістів Стефано Пьолі. До речі, італійський наставник продовжив стосунки з клубом якраз перед відповідальним матчем, що лише наголошує на впевненості керівництва «россонері» в ньому. Проте результат від «Мілана» все одно вимагатимуть максимальний із можливих, і для цього у команди є одразу дві опції – зіграти внічию чи перемогти. Можлива поразка для чемпіонів Італії означатиме участь у Лізі Європи УЄФА та супутнє проведення додаткових матчів на початку лютого. При цьому «Динамо» Загреб точно не загрожує можливим вильотом команди Пьолі з єврокубків, тож хоч стосовно цього вони можуть бути спокійними. На тлі поразки від «Торіно» у вихідні (1:2) ця впевненість буде доречною.

Зальцбург


Наступним за «Міланом» у турнірній таблиці на відстані всього в один бал розташувався австрійський «Зальцбург», що автоматично робить задовільним для цього колективу лише один можливий результат очної баталії на полі прямого конкурента. Якщо «Червоні бики» хочуть вийти у плей-оф за прикладом минулорічної кампанії, їм доведеться добувати перемогу на «Сан Сіро», чого раніше в їхній історії не траплялося. Тричі грав проти «россонері» «Зальцбург» і тричі обходився без перемог. Матч першого кола ці дві команди завершили внічию (1:1), тож особливого контексту їхнє минуле не має.

Найгірший сценарій для чемпіонів Австрії – виліт із єврокубків. Він цілком легко може бути реалізований, якщо «Челсі» на своєму полі несподівано програє «Динамо» Загреб, що цілком легко можна уявити на тлі поразки команди Грема Поттера від «Брайтона» (1:4) минулого вікенду, і при цьому «Зальцбург» ще має програти «Мілану», проти чого відкрито виступатимуть підопічні Маттіаса Яйссле. До речі, вони єдині серед учасників групи перемогли на вихідних у рамках національної першості, що лише наголошує на неоднозначності наслідків жеребкування.

Орієнтовні склади


«Мілан»: Тетерушану – Ернандес, К'єр, Габбія, Калюлю – Беннасер, Тоналі – Леау, Діас, Ребіч – Жиру.

«Зальцбург»: Кен – Ульмер, Вебер, Павлович, Дедіч – Гурна-Дуат – К'єргор, Сушич, Зайвальд – Адаму, Окафор.

Не зіграють: Ібрагімович, Калабрія, Флоренці, Салемакерс – Фернандо, Капальдо, Койта, Око, Тиджані.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команди розійдуться миром у напруженій боротьбі. Нашою ставкою буде позиція – Нічия із коефіцієнтом 4.50.

2 листопада, середа

«Мілан» – «Зальцбург»
Мілан. «Джузеппе Меацца». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Антоніо Мігель Матеу Лаос (Валенсія, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 1.51
  • 4.50
  • 6.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перемога не без пригод. Олександрія здолала Кривбас у Кривому Розі
Футбол | 28 вересня 2024, 15:02 13
Перемога не без пригод. Олександрія здолала Кривбас у Кривому Розі

На диво, жодна повітряна тривога не переривала хід запеклого протистояння

Найкращі бомбардири молодіжного чемпіонату України-2013/14. Де вони зараз?
Футбол | 28 вересня 2024, 15:55 0
Найкращі бомбардири молодіжного чемпіонату України-2013/14. Де вони зараз?

Згадуємо та оцінюємо успіхи голеадорів, які 10 років тому вважалися дуже перспективними…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.