Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 листопада 2022, 19:17
1387
0

Реал – Селтік. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Той випадок, коли явний лідер зацікавлений в успіху навіть в останньому турі

| Оновлено 02 листопада 2022, 19:17
1387
0
Реал – Селтік. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 2 листопада, у Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи F, у якому зіграють мадридський «Реал» та шотландський «Селтік». Стартовий свисток французької рефері Стефані Фраппар із Ербле прозвучить о 19:45 за київським часом.

Реал


Ніхто не винен перед колективом Карло Анчелотті за те, що мадридський «Реал» напередодні заключного матчу групового етапу все ще не може впевнено стверджувати, що вийде в плей-оф з абсолютного першого рядка турнірної таблиці, який займає перед початком туру. «Вершковим» достатньо було просто обіграти «Лейпциг» у Німеччині для того, щоб знову не влаштовувати гойдалку з суперниками зразка останніх хвилин матчу проти донецького «Шахтаря» (1:1), та ще й колектив Ігора Йовічевича таким чином підбадьорити сторонньою допомогою. Однак «Реал» програв, і тепер лише одне очко відокремлює його від «червоних биків».

Якщо «бланкос» не хочуть покладатися на «гірників», їм доведеться самостійно досягати максимального результату у грі проти «Селтіка», хоча й нічиєї може бути достатньо, якщо «Шахтар» відбере очки у німців. Очевидно, що «Реал» за жодних умов не влаштовуватиме поразка. Та й що це за чинний володар трофея, який проходить груповий етап без перемог у другому колі? Репутація на такому високому рівні понад усе, і футболісти Карло Анчелотті точно не хочуть утратити її на рівному місці. До речі, «Реал» ще й одного з претендентів на виліт, «Жирону», не зміг обіграти минулими вихідними (1:1). Знову далася взнаки відсутність Каріма Бензема, якого, цілком можливо, не буде на полі з перших хвилин і в майбутньому матчі через банальну втому.

Селтік


У ситуації з шотландським «Селтіком» справи цілком очевидні – «кельти» ні на що не претендують перед останнім туром, оскільки необхідної домашньої перемоги над «Шахтарем» тиждень тому так і не змогли здобути. Лаяти за подібний результат Ангелоса Постекоглу та його команду ніхто не стане, та й сам наставник уже заявив, що подібне сталося лише через недостатню практику в Лізі чемпіонів за останні кілька років. Сперечатись із подібним складно, оскільки «Селтік» справді востаннє брав участь на груповому раунді лише п'ять років тому.

Запам'яталася українському вболівальнику ця команда насамперед своєю непоступливістю. Досить інтенсивно повозили «зелено-білі» «Реал» на своєму полі в першому колі, але все одно програли з рахунком 0:3. І оскільки у майбутній грі «кельти» будуть вже поза рідними стінами, чекати від них на диво не варто. Чинник психології все ще є ключовим для шотландського колективу, і якщо гра в нього не піде з перших хвилин, що цілком можливо, беручи до уваги манеру вести дуелі «Реала», великі проблеми гарантовані. Коли команди борються виключно за імідж, можливі будь-які результати, проте лише у випадку, якщо цей рух є зустрічним.

Орієнтовні склади


«Реал»: Куртуа – Менді, Рюдігер, Мілітао, Васкес – Себальос, Камавінга, Вальверде – Вінісіус, Родріго, Асенсіо.

«Селтік»: Гарт – Тейлор, Єнц, Картер-Вікерс, Юранович – Хатате, О'Райлі – Маеда, Хакшабанович, Абада – Фурухасі.

Не зіграють: Чуамені – Макгрегор, Картер-Вікерс.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі лідер досягне необхідного результату. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Реал» (-1.5) з коефіцієнтом 1.65.

2 листопада, середа

«Реал» – «Селтік»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 19:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Стефані Фраппар (Ербле, Франція)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.23
  • 6.60
  • 13.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 0
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.