Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 листопада 2022, 03:43
1393
0

Перша ліга. Перемоги Полісся, Карпат та Оболоні з хет-триком Батальського

Огляд 10-го туру Першої ліги

| Оновлено 02 листопада 2022, 03:43
1393
0
Перша ліга. Перемоги Полісся, Карпат та Оболоні з хет-триком Батальського
ФК Оболонь. Олександр Батальський

28-30 жовтня відбулися матчі 10 туру Першої ліги України. Тур вийшов знову гольовим. У поєдинках було забито 24 м'ячі. Тобто у кожному матчі було забито в середньому три голи. У шести з восьми зустрічей було зафіксовано результат «обидві заб'ють».

«Епіцентр» здобув вольову перемогу над «Діназом» з рахунком 3:2. Починаючи з 83-ї хвилини підопічні Сергія Нагорняка двічі забили супернику та виграли зустріч. Зазначимо, що дубль за «Епіцентр» оформив Максим Гірний, у якого вже шість голів в активі цього сезону.

У другому турі поспіль у поєдинку за участю «Прикарпаття» забивається чотири м'ячі. Якщо минулого туру іванофранківці зіграли 2:2 з «ФСК Маріуполь», то цього разу вони поступилися з великим рахунком «Ниві». Тернопільська команда здобула впевнену перемогу з рахунком 4:0 завдяки голам Демчука, Зіня, Бея та Сухоручка. Цікаво, що це був єдиний матч туру, в якому рефері діставав із кишені червону картку, а саме на 60-й хвилині представнику «Прикарпаття» Демківу.

«Полісся» виявилося сильнішим за ФСК «Маріуполь». Колектив із Житомира переміг 2:0 завдяки голам Кушніренка та Гітченка, які забивали у роздягальню та одразу після перерви. «Полісся» із 28 очками впевнено лідирує у Групі А Першої ліги.

Найближчий переслідувач команди Юрія Калітвінцева «Карпати» також перемогли. Львів'яни з камбеком здобули вольову перемогу з рахунком 2:1 над «Буковиною». На гол Палагнюка «зелено-білі» відповіли точними ударами Дуця та Шаха під завісу поєдинку. Зазначимо, що «Карпати» цього сезону дуже часто вигризають перемоги наприкінці поєдинків. У львів'ян зараз 22 очки в активі, і вони відстають від «Полісся» на шість балів.

Відразу три зустрічі у Групі Б Першої ліги завершилися внічию 1:1. Мирові розписали «Кремінь» та «ЛНЗ», «Металург» та «Полтава», а також «Гірник-Спорт» та «Скорук».

Завдяки тому, що «ЛНЗ» допустив осічку, зігравши внічию на виїзді, змогла покращити своє становище «Оболонь», яка вийшла на перше місце. «Пивовари» перемогли на своєму полі «Чернігів» з рахунком 3:1. За чернігівців гол забив Кулик, а за «пивоварів» хет-триком відзначився досвідчений нападник Олександр Батальський, якому напередодні поєдинку 28 жовтня виповнилося 36 років! Тепер у нього вже шість голів на рахунку цього сезону. «Оболонь» із 22 очками лідирує у Групі Б Першої ліги, а черкаський «ЛНЗ» із 20 очками йде другим.

Дмитро КОТКОВ

Перша ліга. Група А. 10-й тур

28 жовтня

«Епіцентр» – «Діназ» – 3:2
Голи:
Гірний, 45+2, 87, Буряк, 83 – Богунов, 5, Мораренко, 53.

29 жовтня

«Нива» – «Прикарпаття» – 4:0
Голи:
Демчук, 25, Зінь, 27, Бей, 81, Сухоручко, 85 (з пенальті).

Вилучення: Демків, 60 («Прикарпаття»).

ФСК «Маріуполь» «Полісся» 0:2
Голи:
Кушніренко, 45, Гітченко, 52.

30 жовтня

«Буковина» – «Карпати» – 1:2
Голи:
Палагнюк, 52 (з пенальті) - Дуць, 82, Шах, 86.

Турнірна таблиця групи А

Перша ліга. Група Б. 10-й тур

28 жовтня

«Кремінь» – ЛНЗ – 1:1
Голи:
Галата, 56 - Хамелюк, 12.

29 жовтня

«Металург» – «Полтава» – 1:1
Голи:
Сидоров, 21 - Каретник, 28.

«Гірник-Спорт» – «Скорук» – 1:1
Голи:
Підручний, 75 - Шмигельський, 6.

30 жовтня

«Оболонь» – «Чернігів» – 3:1
Голи:
Батальський, 16, 39, 53 - Кулик, 35.

Турнірна таблиця групи Б

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.