Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 листопада 2022, 21:25
2560
17

Ліверпуль – Наполі. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

«Ліверпуль» спробує відібрати у «Наполі» перше місце

| Оновлено 01 листопада 2022, 21:25
2560
17
Ліверпуль – Наполі. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

Одним із центральних матчів вівторка в Лізі чемпіонів буде протистояння між «Ліверпулем» та «Наполі» на «Енфілді». Стартовий свисток німецького арбітра Тобіаса Штілера прозвучить о 22:00 за Києвом.

«Ліверпуль»

Для «Ліверпуля» нинішній сезон складається дуже складно, якщо говорити про внутрішню арену. В АПЛ команда Юргена Клоппа йде лише дев'ятою у турнірній таблиці. Про чемпіонство мріяти вже не доводиться – тут би за топ-4 та місце у Лізі чемпіонів наступного сезону зачепитися. Тим більше, що ознак виходу з кризи немає: в останніх двох матчах «Червоні» зазнали двох поразок від аутсайдерів, «Ноттінгем Форест» та «Лідса».

Але водночас у Лізі чемпіонів у «Ліверпуля» все гаразд. Після розгромної поразки 1:4 у Неаполі у першому турі підопічні Клоппа здобули чотири перемоги поспіль і достроково забезпечили собі путівку до плей-офф. Завдання на останній тур – виграти у «Наполі» з різницею як мінімум чотири голи, адже тільки це дозволить відібрати в італійців перше місце в групі. Не дуже реалістично, чесно кажучи.

«Наполі»

Що стосується «Наполі», то «Партенопеї» знаходяться у феноменальній формі із самого старту сезону. У Серії А команда Лучано Спаллетті впевнено лідирує, випереджаючи найближчого переслідувача, «Аталанту», на п'ять очок. У Лізі чемпіонів «Наполі» також не зупинити: 5 перемог у 5 матчах із різницею голів 20:4. Грою «Наполі» зараз захоплюються, а команду по праву називають однією з найсильніших, якщо не найсильнішою в європейському футболі прямо зараз. Питання лише в тому, як довго Спаллетті зможе утримувати своїх підопічних у такому тонусі.

На вихідних «Наполі» вкотре пройшовся катком зі свого суперника. У матчі Серії А постраждав «Сассуоло» – 4:0. Один із секретів нинішніх успіхів «Наполі» – у тому, що командний лазарет практично порожній. У той час, як Юрген Клопп не може розраховувати на Луїса Діаса, Набі Кейта, Діогу Жоту та Артура.

Історія зустрічей

Сумарно на даний момент «Наполі» та «Ліверпуль» провели між собою 7 матчів. Мінімальна перевага на боці італійців – три перемоги проти двох. Ще два матчі завершилися внічию. Різниця голів – 9:6 на користь «Наполі».

Прогноз на протистояння

Незважаючи на те, що в Лізі чемпіонів «Ліверпуль» виглядає значно краще, ніж на внутрішній арені, у перемогу «Червоних» над таким «Наполі» важко віриться. Наша ставка – Х2, коефіцієнт 2,03.

1 листопада, вівторок

«Ліверпуль»«Наполі»
Початок матчу – о 22:00
Арбітр: Тобіас Штілер (Німеччина)
Пряма ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 1,84
  • 4,10
  • 3,95
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1,83
  • 4,26
  • 4,24
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gorok🎧
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JerzyJerzy
Макаронам ганьба! Пропутінські підстилки з псевдозіркою грузином путіністом йдуть до пекла !
Gargantua
мои симпатии на стороне Ливерпуля, который переживает трудные времена. Но думаю победит опять Наполи, у них сейчас получается все.
⬆️
Не хочу это смотреть, но придётся, потому что наши оказывается играют завтра.) 
Пожелаю успеха Ливерпулю, который сейчас барахтается в АПЛ  примерно как наше Динамо в УПЛ.
Злий Глобинець
Хвіча порішає, двушку покладе. Лівер зараз "ніочом", лише перед аутсайдерами вони круті.