Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 жовтня 2022, 23:20
4829
25

Скромно, але по ділу. Дніпро-1 здобув перемогу над Чорноморцем

Команда Олександра Кучера зміцнила своє одноосібне лідерство в УПЛ

| Оновлено 30 жовтня 2022, 23:20
4829
25
Скромно, але по ділу. Дніпро-1 здобув перемогу над Чорноморцем
УПЛ

Гравці «Дніпра-1» вийшли на поєдинок із «Чорноморцем» без поразок у пасиві. 22 очки в активі після 8 зіграних матчів дозволяли їм посідати 1 місце у турнірній таблиці УПЛ. Одесити розташовувалися на протилежному полюсі – вони йшли на 16 позиції з трьома набраними пунктами. При цьому команда Романа Григорчука перемог в активі не мала.

Безпрограшна хода «Дніпра-1» та відсутність перемог у «Чорноморця» наклали відбиток на стартовий відрізок матчу. Номінальні господарі діяли на порядок активніше за гостей, які лише наприкінці 10-ї хвилини першого тайму змогли перемістити гру ближче до воріт Валефа.

Вже на стартових секундах за Непогодова зіграла стійка, коли Довбик підправив м'яч у ціль після передачі у виконанні Піхальонка. Одесити відповіли на 10 хвилині втраченим супермоментом у Гладкого. Він пробив головою без шансів для голкіпера «Дніпра-1», але у порожній кут воріт суперників не влучив.

На зростаючу активність з боку одеситів гравці «Дніпра-1» відповіли ще більшим контролем м'яча та невпинним тиском на оборону «Чорноморця». І на 23 хвилині оборона одеситів здригнулася. Бузанелло здійснив перехоплення, прорвався вперед лівим флангом і знайшов у штрафному майданчику Піхальонка. Той пробив з-під Єрмакова і за допомогою невеликого рикошету об ногу захисника досяг успіху. 1:0.

Пропущений гол кинув одеситів у ігровий смуток. Цим на повну скористалися дніпряни, які продовжили розмірено та впевнено вести гру. Вони більше володіли м'ячем, більше атакували та робили це різноманітніше. Гравці «Чорноморця» відповідали контрзагрозами, але реально небезпечними вони не були. Єдине про що вони свідчили досить сильно – це про бажання підопічних Григорчука змінити картинку поєдинку.

З такою ж старанністю одесити розпочали і другу половину зустрічі. Не зрадили собі й футболісти «Дніпра-1». Ось тільки якість загроз з їхнього боку стала вищою, пішли реальна гострота та моменти. До 66 хвилини стійка ще двічі зіграла за «Чорноморець» після ударів у виконанні Назаренка та Довбика. Далі були неприємний удар від Адамюка, «постріли» Довбика та Амаша.

На 81 хвилині запам'ятався чудовий удар у виконанні одесита Наумця – над поперечиною. А на фінальний відрізок зустрічі Григорчук кинув у бій Кубембу, Пласку та Штогріна. Ймовірно, вони мали організувати вирішальний штурм воріт лідера чемпіонату. Однак це виявився лише задум, який насправді не реалізувався, оскільки гравці «Дніпра-1» впевнено довели гру до перемоги.

1:0 – дніпряни здобули восьму перемогу у сезоні, і збільшили свій відрив від «Шахтаря», який іде другим, до 5 пунктів. 6 жовтня команда Кучера зіграє з «Минаєм», а за день до цього «гірники» зустрінуться із «Інгульцем». «Чорноморець» того ж дня зіграє з «Динамо».

Українська Прем’єр-ліга. 10-й тур

«Дніпро-1» – «Чорноморець» – 1:0

Піхальонок, 23

Сваток, 20, Сарапій, 72 – Бадібанга, 40, Гладкий, 43

«Дніпро-1»: Валеф – Бузанелло, Сарапій, Сваток, Адамюк, Амаш (Когут, 78), Бабенко, Рубчинський (Логінов, 90), Піхальонок (Балулі, 85), Назаренко, Довбик.

Запасні: Рибак, Юрчук, Кінарейкін, Кононов, Гомес.

«Чорноморець»: Непогодов – Єрмаков, Джеймс, Селін (Салюк, 74), Путря (Штогрін, 85), Кравченко, Політило (Кубемба, 85), Брагару, Бобко (Плакса, 85), Бадібанга (Наумець, 43), Гладкий.

Запасні: Варакута, Білий, Кузик, Литвиненко, Суханов, Петько, Даскалиця.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

Стадіон: «Авангард» (Ужгород)

ДНІПРО-1 – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

23’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Піхальонок (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Японія чи Узбекистан? Визначено переможця Кубка Азії U-23
Футбол | 03 травня 2024, 21:37 0
Японія чи Узбекистан? Визначено переможця Кубка Азії U-23

Обидві команди разом зі збірною Іраку здобули путівки на Олімпіаду 2024

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey_1992
Ох би на куражі АЗ ще перемогти і зайняти перше місце!
Aleks04
Дякую хлопці за дуже важливі 3 очки!
dmitriy_kk
Действительно скромная победа, могло быть больше голов. В любом случае Днепр с победой!
KSF
З перемогою!!!   
Gargantua
гол конечно после рикошета, но там кроме гола достаточно моментов было создано.
Ретро Футбол
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр
Скорее Черноморец зміцнив своє аутсайдерство.Подолали сепрарів без переносу якби вони не ставили палки в колісна.Чорноморець дно 
⬆️
А Черноморец скромно проиграл Шахтёру,  Ворскле,  Александрии,  сегодня,  и только Заря им устроила закат 0:4
Владимир Копяк
Мне, как одесситу совсем непонятна ситуация с нашим Черноморцем. Такое впечатление что парни или на контору играют, чтобы хоть как-то обеспечить себе нормальное существование, или через нашу команду какой-то умный спонсор отмывает преступные деньги. Убедите меня в обратном, если кто-то знает больше. Тем игрокам, которые пытаются бегать по полю, глубоко наплевать на историю клуба и его честь.  Кто-то знает, сколько в команде настоящих одесситов? Я тоже не знаю... Отработанный сброд со всей Украины или ребята на уровне 2-го разряда.  Играют на уровне середнячка 2-й лиги, а понтов вокруг как в ЛЧ... Вся эта мулька с продажей стадиона и команды при нем, с самого начала вызывала громадное подозрение и уверенность, что нормального футбола в ближайшей перспективы в городе не будет. После времен взлета Черноморца при Петре Марковиче Найды, команда постепенно свалилась в неуправляемый штопор. И образно выражаясь, у тех кто вцепился в штурвал, нет навыков  в том,что нужно предпринимать в такой критической ситуации... А земля стремительно приближается...
саня лысый
Дніпро був сильнішим і переміг по ділу, але судівство монзуль це бридота!!! Всі напівмоменти на користь Дніпра!! Іде відвертий зрив атаки на Гдадкому і він же отримує жовту за розмови . І таких 10-12 моментів!! А може Козловський не такий придурок і в його словах є доля правди??