Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
6431
9

ДЕ ДЗЕРБІ: «В мене була команда, яку путін вирішив у мене відібрати»

Італієць після перемоги над «Челсі» згадав про причини від'їзду з України

ДЕ ДЗЕРБІ: «В мене була команда, яку путін вирішив у мене відібрати»
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Де Дзербі

Головний тренер «Брайтона» Роберто Де Дзербі після перемоги його команди в поєдинку АПЛ над «Челсі» (4:1), яка стала для італійця першою на чолі «чайок», згадав про російсько-українську війну, яка змусила його залишити пост коуча «Шахтаря».

«Я дуже радий за себе, за своїх помічників, бо ми пережили вісім справді важких місяців. У мене вже була команда [«Шахтар»], відмінна команда, яку путін вирішив у мене відібрати. У цей момент я знайшов іншу команду, я маю бути вдячний гравцям «Брайтона», клубу за те, як вони вітали мене, і за те, як я одразу ж відчув, що вони довіряють мені. Це була велика втрата, бо я втратив команду, яка в мене вже була. Знову знайти сім'ю, атмосферу, яка дозволяє вам відчути себе частиною довкілля, це дуже приємно, і я маю бути дуже вдячний «Брайтону», - заявив Де Дзербі.

Нагадаємо, Де Дзербі підписав контракт із «Брайтоном» до літа 2026 року.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Чертрогатый
на брайтон бич хорошая погода...
Віталій Ткачук
Війна почалася в 2014 році, і там рінат (президент ФК шахрай) дуже посприяв окупації частини Донецької і Луганської обл. Не треба тут бла-бла- бла, і малювати з себе жертву, люди таке пережили, переживають, що цьому італійцеві й не снилося. 
Lesovij7
Де Дзерби это не тот тренер которому будут покупать любых игроков и он будет с ними работать, он тренер который хочет иметь определенных игроков под свою модель игры, игроков высокого класса для высоких задач. Он бы мог остаться, но он бы мучился. Его тоже можно понять
avk2307
Нет, ну реально, итальянец,как выяснилось с зп 3 млн долларов,имевший возможность остаться и передоговориться и по зп и по наполнению состава говорит о том, что была команда,но путин его лишил . Но команда же осталась, кто ему мешал остаться? согласиться на Зп меньше и тренировать клуб?
avk2307
ушел из клуба по своей инициативе и прикрывается Путиным. Ну завтра все бразильцы и Соломон такое скажут.
А кто мешал остаться? Или не было вариантов?
Это ж твое решение