Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 29 жовтня 2022, 21:50
739
1

Ліверпуль – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Розкривати потенціал проти такого суперника немає потреби, але результат все одно потрібен

| Оновлено 29 жовтня 2022, 21:50
739
1
Ліверпуль – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 29 жовтня, у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» відбудеться матч чотирнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють «Ліверпуль» та «Лідс». Стартовий свисток рефері Майкла Олівера з Ашингтона прозвучить о 21:45 за київським часом.

Ліверпуль


Усі небайдужі до англійського футболу чудово усвідомлюють, що у «Ліверпуля» у кількох останніх сезонах серії результати виступів бували й кращими за ті, які має команда Юргена Клоппа в поточній кампанії. Восьме місце на дистанції в 11 зіграних поєдинків – давно не було такого, щоб червоні розташовувалися так низько в турнірній таблиці після чверті пройденого шляху. Звичайно, чемпіонат світу-2022 у Катарі згодом загрожує геть зруйнувати навіть сформовані нашвидкуруч на сьогоднішній день розклади, проте до цього мундіалю потрібно ще дійти, прожити, а потім уже думати про його наслідки.

Наразі «Ліверпуль» хвилює лише одне – як перекрити ганьбу зразка гри минулого туру в гостях у «Ноттінгем Форест» (0:1), який на секунду знаходиться на останньому місці в таблиці. Команда Клоппа спробувала підсолодити гірку пігулку своїм фанатам перемогою над амстердамським «Аяксом» у Лізі чемпіонів УЄФА посеред тижня (3:0), проте вболівальники «червоних» все одно дивляться в таблицю квартету, і бачать там у лідерах «Наполі», а не «Ліверпуль», як би їм того хотілося. До речі, «Партенопеї» приїдуть на «Енфілд» наступного тижня, тож англійський клуб має готуватися до цього вже у найближчій грі.

Лідс


І поки «Ліверпуль» розповідає про свої мрії про поступ у головному клубному турнірі Старого Світу, американський фахівець Джессі Марш продовжує будувати свій «Лідс» таким, яким хоче його бачити цього сезону. Якби вболівальникам підносили гру «павичів» після кожного туру як витвір мистецтва, то, спочатку, вони погоджувалися б із захопленням дивитися на цю роботу. Проте, що далі «Лідс» заходить у глибину нового сезону, то менш привабливими стають його виступи.

Дійшло до того, що, мабуть, і самі вболівальники команди навряд чи згадають, коли вона перемагала востаннє. Хіба що українські фанати можуть пам'ятати цей матч проти «Барнслі» у Кубку англійської ліги (3:1), та й лишень через те, що він проходив на День незалежності нашої країни. Із тих пір виступи «павичів» невтішні, а останні чотири гри поспіль вони так і зовсім програли із загальним рахунком 3:8, хоча у суперниках були «Крістал Пелас», «Фулхем», «Лестер», а також «Арсенал», проте останні – це вже трохи інша вагова категорія. Очевидно, що на поточний момент команда Марша може лише мріяти про те, щоб не отримати чергового продовження невдалих протистоянь проти «Ліверпуля» зразка минулого сезону (0:9 за сумою двох матчів).

Орієнтовні склади


«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Ван Дейк, Гомес, Александер-Арнольд – Еліотт, Тіаго, Фабіньо, Салах – Нуньєс, Фірміно.

«Лідс»: Мельє – Стрюйк, Льоренте, Кох, Крістенсен – Рока, Адамс – Сіністерра, Ааронсон, Гаррісон – Бамфорд.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку ми побачимо впевнену перемогу господарів. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Ліверпуль» (-2) з коефіцієнтом 2.17 за лінією Parimatch.

29 жовтня, субота

«Ліверпуль» – «Лідс»
Ліверпуль. «Енфілд». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Майкл Олівер (Ашингтон, Англія)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Parimatch
  • 1.28
  • 6.50
  • 10.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 10:51 3
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JerzyJerzy
Хто проти Ліверпуля - той кацап !